Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Ακόμα μία επιτυχημένη δράση από το Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου στη Χώρα

Μία ακόμα επιτυχημένη δράση  πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, ο οποίος ανέλαβε να κλαδέψει τα δέντρα και να καθαρίσει την παιδική χαρά στη Χώρα. 

Με την συμμετοχή πέντε εθελοντών και τη χρήση ενός οχήματος, πολλών εργαλείων κλαδονομής και αλυσοπρίονων ο Σύλλογος κατάφερε να γίνουν και πάλι ορατά τα γραφικά αρχοντικά που στεγάζουν το Δημαρχείο και την Αστυνομία καθώς και ασφαλέστερη, ευχάριστη η  παραμονή στο χώρο της παιδικής χαράς, τόσο των παιδιών όσο και των γονέων που τα συνοδεύουν.

Τα κλαδιά μεταφέρθηκαν με φορτηγό του Δήμου σε ειδικό χώρο περισυλλογής, ενώ ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Γιαννίσης που ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία, μετά την ολοκλήρωση της δράσης προσέφερε ευχαριστήριο δείπνο στους εθελοντές για την μεγάλη συνδρομή και προσπάθειά τους.

Συγχαρητήρια στο ΣΕΔΑ για μία ακόμη φορά. Η αγάπη, η αφοσίωση και το μεράκι των εθελοντών, έχουν κερδίσει τις καρδιές όλων των Ανδριωτών. Μακάρι να ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα τρόπου ζωής που δίνουν συνεχώς, ώστε να αποκτήσει ο Σύλλογος περισσότερα μέλη, περισσότερους εθελοντές, περισσότερα χέρια… σε μία προσπάθεια που εκτός από σωτήρια σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών είναι  απτή και ορατή στην καθημερινότητά όλων μας.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!