Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Άλλο ένα αλά καρτ Δελτίο Τύπου του Δήμου

Έχουν περάσει πάνω από 12 ώρες και ακόμη όπως και τις προηγούμενες φορές δεν έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του δήμου το δελτίο τύπου που ανακοινώθηκε πρώτα, ως συνήθως από το άτυπο συνεργαζόμενο γραφείο τύπου. Φαίνεται ότι η αναγνωσιμότητα μετά την ανακοίνωση περί μηχανισμών της γνωστής «αντικειμενικής» ιστοσελίδας έχει μάλλον έχει πέσει πολύ χαμηλά επίπεδα, διαφορετικά δεν εξηγείται η συνεχής αποκλειστική προνομιακή ενημέρωση από το δήμο χωρίς να ενημερώνονται ταυτόχρονα και όλα τα άλλα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταπατώντας με τον τρόπο αυτό κάθε έννοια δεοντολογίας.  

Τώρα, όσον αφορά το περιεχόμενο του δελτίο μόνο για έγγραφο δημόσιου φορέα δε θυμίζει, αλλά πρόκειται για κείμενο διχαστικό, συκοφαντικό και απόλυτα ψευδές με ανοίκειες επιθέσεις στους  πολιτικούς αντιπάλους του δημάρχου. Εδώ να υπενθυμίσουμε στο «κύριο» Λοτσάρη ότι ο δήμος  ανήκει σε όλους τους Ανδριώτες και όχι στον ίδιο, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τον χρησιμοποιεί αντ” αυτού για τις δικές του πολιτικές σκοπιμότητες και μάλιστα με προφανή και ασύστολα ψέμματα.

Για του λόγου του αληθές δημοσιεύουμε για άλλη μια φορά το επίσημο το έγγραφο του Υπουργείου Ναυτιλίας που εκθέτει ανεπανόρθωτα το δήμαρχο και τους ειδικούς συνεργάτες του. Διαβάστε και άμα βρείτε έστω και  μια λέξη αλήθεια μας το λέτε.

 Ιδού και η επιστολή του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας η οποία απορρίπτει ως μη σύννομη την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου που προέβλεπε τη διάθεση υπαλλήλου εκ μέρους του δήμου Άνδρου. 


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!