Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Άμεση γνωστοποίηση του Α.Π. της γνωμοδότησης του δικηγόρου κ. Κόλλια για τις ΑΣΠΗΕ ζητά ο κ. Γιάννης Καπάκης

Την άμεση γνωστοποίηση του αριθμού πρωτοκόλλου της γνωμοδότησης του δικηγόρου κ. Κόλλια σχετικά με τις ΑΣΠΗΕ ζητά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Άνδρος της Ζωής μας» κ. Γιάννης Καπάκης, με επιστολή που κοινοποίησε σήμερα στον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη.  

Αναλυτικότερα:
Κύριε Δήμαρχε,
Κύριε Πρόεδρε Δ.Σ.
Σε συνέχεια ανταλλαχθείσας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μας και έχοντας υπόψη τόσο την Απόφαση-πρακτικό της 3ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση βιομηχανικών ανεμογεννητριών στην Άνδρο όσο και την από 11.04.2020 Συνεδρίαση του Δ.Σ. Άνδρου, την οποία συγκαλέσαμε 13 δημοτικοί σύμβουλοι και στην οποία δεν συμμετείχατε αν και προσκληθήκατε νομίμως, παρακαλώ γνωρίστε μου άμεσα (βάσει των διατάξεων του άρθρου 69 Ν. 3852/2010) τον αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένου στον Δήμο που όφειλε ήδη να έχει λάβει η  εδώ και ημέρες αποσταλθείσα -υπόψη σας- μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γνωμοδότηση του δικηγόρου Αθηνών Τρύφωνος Κόλλια σχετικά με το αδειοδοτικό καθεστώς των ΑΣΠΗΕ στο νησί μας και την άσκηση ένδικων μέσων κατά των εγκρίσεων και αδειών αυτών σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ΄αρ . 31/2020 ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
Επισημαίνεται ότι η παραπάνω οφειλόμενη ενέργειά σας απορρέει σαφώς και από το υπ΄αρ. πρωτ. 9134 ΕΞ 2020/10.04.2020 έγγραφο (ΑΔΑ: 99ΠΥ46ΜΤΛΠ-ΥΟΙ) της Δ/νσης Απλούστευσης Διαδικασιών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης το οποίο εδράζεται στον ήδη γνωστό σ΄εσάς Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (βλ. άρθρα 12 και 13 Ν. 2690/1999) ως και στις διατάξεις του άρθρου 13 Ν. 4325/2025  .
Παρακαλώ για τις δικές σας άμεσες ενέργειες καθώς παρέλκει κάθε περαιτέρω παρελκυστική εκ μέρους σας τακτική επί του  ζητήματος της γνωμοδότησης Κόλλια, την οποία διαπιστώνουμε με λύπη ότι προσπαθείτε πάση θυσία να αποκρύψετε από το Δημοτικό Συμβούλιο και την τοπική μας κοινωνία.
Ευχαριστώ. 
Ο Αιτών 
ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΑΠΑΚΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Άνδρου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!