Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Αναφορά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Συρμαλένιου και κ.Κανελλοπούλου για την Σχολή Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου

αρχείο λήψης
Αναφορά στους συναρμόδιους υπουργούς σύμφωνα με την επιστολή διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα της Σχολής Καλών Τεχνών Πανόρμου για τα οξυμμένα ανεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σπουδαστές κατέθεσαν ο  βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Συρμαλένιος και η Υπεύθυνη της ΕΕΚΕ Πολιτισμού βουλευτής Αχαΐας Μαρία Κανελλοπούλου.

Αναλυτικότερα η Αναφορά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και η επιστολή της Επιτροπής Αγώνα της Σχολής Καλών Τεχνών Πανόρμου έχουν ως εξής:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τους κ. Υπουργούς Πολιτισμού & Αθλητισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων

Θέμα: Σχολή Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος και η Υπεύθυνη της ΕΕΚΕ Πολιτισμού βουλευτής Αχαΐας Μαρία Κανελλοπούλου  καταθέτουν αναφορά την επιστολή διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα της Σχολής Καλών Τεχνών Πανόρμου. Η επιστολή διαμαρτυρίας αναφέρει σχετικά ότι: «…Η Σχολή Καλών Τεχνών, η μοναδική σχολή μαρμαροτεχνίας στην Ελλάδα, έχει βγάλει σημαντικούς μαρμαρογλύπτες που παράγουν εξαιρετικό καλλιτεχνικό έργο και καλύπτουν μια σειρά έργα παγκόσμιας σημασίας με συντήρηση όπως της Ακρόπολης. Παρόλα αυτά οι σπουδαστές αντιμετωπίζουν οξυμμένα προβλήματα για τα οποία μέχρι σήμερα αδιαφορούν οι τοπικές αρχές του νησιού και οι εκάστοτε κυβερνήσεις επανειλημμένα αρνήθηκαν να τα επιλύσουν…» 

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα, 18.12.2014

Οι καταθέτοντες  Βουλευτές

Νικόλαος Συρμαλένιος
Μαρία Κανελλοπούλου

αρχείο λήψης

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!