Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Ανακατασκευή και αποκατάσταση φθορών σε παιδικές χαρές της Πάρου

παιδικες

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της νέας Δημοτικής Αρχής Πάρου για ένα νησί με την αισθητική, την λειτουργικότητα και την  ποιότητα ζωής που αξίζει στους κατοίκους της και κυρίως στα παιδιά, ολοκληρώθηκε με εντατικούς ρυθμούς το έργο ανακατασκευής, εξωραϊσμού και αποκατάστασης φθορών στις  παιδικές χαρές της Παροικίας και Νάουσας.

Επίσης, έγινε προμήθεια υλικών για την αποκατάσταση και συντήρηση των υφιστάμενων παιδικών χαρών του νησιού. Συγκεκριμένα, στην παιδική χαρά της Παροικίας τοποθετήθηκαν καινούργια πιστοποιημένα όργανα τηρώντας τις προβλεπόμενες μεταξύ τους αποστάσεις, πιστοποιημένο δάπεδο ασφαλείας, βρύση, δύο ξύλινες θύρες εισόδου και πινακίδα για την παροχή πληροφοριών σχετικά με το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας.

Στην παιδική χαρά της Νάουσας πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση των παλιών οργάνων, συντήρηση του υφισταμένου εξοπλισμού, συμπλήρωση του δαπέδου ασφαλείας , περίφραξη του χώρου και τοποθέτηση πινακίδας για την παροχή πληροφοριών σχετικά με το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας.

Πλέον, ο Δήμος Πάρου θα διαθέτει δυο πιστοποιημένες παιδικές χαρές εντός του 2014 και θα ακολουθήσει η ανακατασκευή για την πιστοποίηση δύο τουλάχιστον ακόμη εντός του 2015.

Στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να πιστοποιηθούν όλες οι παιδικές χαρές της Πάρου.

Πηγή: http://www.koinignomi.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!