Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων Π.Ν.Αι. – Π.Ε. Κυκλάδων για Εργατική Πρωτομαγιά

αρχείο λήψης

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Κυκλάδων (πρώην) Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Νομού Κυκλάδων τιμά τους διαχρονικούς αγώνες των εργαζομένων για κοινωνική απελευθέρωση. Συνεχίζουμε τους αγώνες ενάντια στα νέα δεσμά των μνημονίων, παλεύοντας για ένα κόσμο, χωρίς πολέμους, εκμετάλλευση και διακρίσεις.
Οι κατακτήσεις των εργαζομένων δεν χαρίζονται, αλλά κερδίζονται με διαρκείς ταξικούς αγώνες. Τα τελευταία επτά χρόνια στη χώρα μας βιώνουμε μία ανελέητη επίθεση του κεφαλαίου που σκοπό έχει να ανατρέψει όλες τις εργατικές κατακτήσεις και να δημιουργήσει ένα σύγχρονο εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα. Ενάντια στις πολιτικές του δόγματος του σοκ, εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε αγωνιστικά τα δικαιώματά μας, προτάσσοντας την ενότητα και την αλληλεγγύη των εργαζομένων. Η εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι μόνο ημέρα μνήμης και τιμής, είναι και ιστορικό σημείο αναφοράς για συνέχιση των κοινωνικών αγώνων.
Καλούμε τους συναδέλφους σε όλα τα νησιά, να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Για την Σύρο συγκέντρωση την Δευτέρα 1η Μάη, στις 10:30 π.μ. στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!