Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Σύρου για το δημοψήφισμα

ΣΥΡΟΣ

Ο Συριζα Σύρου χαιρετίζει την αντίσταση του Συριανού Λαού με το ηχηρό ΟΧΙ που αφενός δυνάμωσε το μέτωπο κατά της λιτότητας και την ανατροπή των υφεσιακών πολιτικών  και αφ ετέρου ενίσχυσε τη διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης σ” αυτές τις δύσκολες συνθήκες φόβου και τρομοκρατίας. Δείχνοντας μια μεγάλη αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα, που φάνηκε ήδη από τη μεγαλειώδη συμμετοχή στη συγκέντρωση και την πορεία την Παρασκευή 3 Ιουλίου, ο λαός της Σύρου ενωμένος φώναξε ΟΧΙ στα σχέδια υποταγής της χώρας στους τραπεζίτες τοκογλύφους που μαζί με τους εσωτερικούς τους συμμάχους και τα ΜΜΕ επιχειρούν να καταλύσουν τα δημοκρατικά κεκτημένα των ευρωπαϊκών λαών.

Το ΟΧΙ αυτό έδωσε με τον πιο ηχηρό τρόπο την απάντηση που έπρεπε στους «εταίρους» μας, αλλά και σε όσους δεν ήθελαν να ακουστεί η φωνή μας στο συριανό λαό. Παλέψαμε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, όμως ο αγώνας όλων μας δικαιώθηκε καθώς η Σύρος έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στις Κυκλάδες (69%) και ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικά.

Το ΟΧΙ αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για την παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της χώρας μας και ειδικότερα του νησιού μας που έχει χτυπηθεί όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων.

ΣΥΡΙΖΑ Σύρου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!