Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Ανακοίνωση Δημάρχου Άνδρου για τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Η ενωμένη αντιπολίτευση (Σουσούδη – Καπάκη) αντιπολιτεύεται το μέλλον της Άνδρου και την αγωνία του επιχειρηματικού κόσμου.

Σε αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού από τις παρατάξεις των κ.κ. Σουσούδη και Καπάκη, παρέστη μόνο ο κύριος Γ. Ψωμάς, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η νόμιμη απαρτία.

Συνέπεια είναι – πέραν των άλλων – να μην συσταθεί η επιτροπή από επιχειρηματίες του νησιού η οποία θα κατέθετε προτάσεις για τη στήριξη των επαγγελματιών λόγω της δυσχερούς θέσης που έχουν περιέλθει από την τρέχουσα πανδημία του κορωνοϊού.

Οι όποιες ενστάσεις τους, γύρω από το ζήτημα των βιολογικών της Υδρούσας σε Γαύριο και Μπατσί δεν αποτελεί δικαιολογία για την απουσία τους. Μπορούσαν να συμμετέχουν στο Δ.Σ., να ψηφίσουν την αναβολή του θέματος των βιολογικών και να προχωρήσει τουλάχιστον η σύσταση της επιτροπής στήριξης των επαγγελματιών.

Δυστυχώς δεν το έκαναν!

Ούτε η οικονομική κρίση και η θέση στην οποία έχουμε περιέλθει, οι επαγγελματίες του νησιού, δεν κατέστη ικανή να πείσει την αντιπολίτευση – πλην του Γ. Ψωμά – να «βάλει στην άκρη τα πολιτικά παιχνίδια».

Η «χωρίς όρια αντιπολίτευση των Σουσούδη – Καπάκη» πέρα από τα πολιτικά πρόσωπα «στοχοποιεί» πια και την αγωνία των επιχειρηματιών του νησιού. Η στήριξη των επιχειρηματιών της Άνδρου δεν γίνεται με ανακοινώσεις στο Facebook. Γίνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιτιολογημένες προτάσεις και με τη συμμετοχή των ίδιων επιχειρηματιών. Η ενωμένη αντιπολίτευση απούσα από τα προβλήματα του νησιού, καλείται αν δεν μπορεί ή αν δεν θέλει, τουλάχιστον να μην εμποδίζει τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου.

Το Δ.Σ. θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 18/05/2020 και ώρα 20:00, επίσης με τηλεδιάσκεψη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!