Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Ανακοίνωση Κώστα Μπιζά με αφορμή τις αλλαγές στο Διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας

Σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2021 ολοκληρώνονται 17 μήνες που είχα την ευθύνη ως πολιτικός προϊστάμενος των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων παράλληλα με τα καθήκοντα του Επάρχου Πάρου – Αντιπάρου.

Σε αυτό το διάστημα προσπάθησα με ειλικρίνεια και εργατικότητα να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου πάντοτε σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκο, τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτη, τους Συναδέλφους Περιφερειακούς Συμβούλους αλλά και με τους Διευθυντές και τα Στελέχη των παραπάνω Διευθύνσεων τους οποίους ευχαριστώ για την αγαστή και έντιμη συνεργασία μας.

Την Δευτέρα θα παραδώσω στον Συνάδελφο Έπαρχο Θήρας Χ. Δαρζέντα, σε έναν άξιο και έμπειρο αυτοδιοικητικό παράγοντα των νησιών μας και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου την θέση του Αντιπεριφερειάρχη τον Σεπτέμβριο του 2019. Είναι γεγονός ότι η θητεία μου ως Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας συνέπεσε στο μεγαλύτερο μέρος με την πανδημία του covid-19. Ως Περιφερειακή Αρχή καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να υποστηρίξουμε και να εξοπλίσουμε τις δημόσιες δομές υγείας παρότι δεν είχαμε σχετική αρμοδιότητα. Συγχρόνως σταθήκαμε δίπλα στις κοινωνικές δομές, στους άπορους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με συχνές ενημερώσεις για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων αλλά και με διενέργεια ελέγχων ώστε να προστατέψουμε την υγεία των διαβιούντων γερόντων. Για τον παραπάνω λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τις Διοικήσεις και τους εργαζομένους των Νοσοκομείων, των Κ.Υ., των Π.Π.Ι. και των Μ.Φ.Η. του Νομού Κυκλάδων.

Συνεχίζω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου από την θέση του Επάρχου Πάρου – Αντιπάρου καθώς και στα παράλληλα νέα μου καθήκοντα του Εντεταλμένου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Απασχόλησης Κυκλάδων.

Με εκτίμηση,

Κώστας Μπιζάς

Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου

Εντεταλμένος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Απασχόλησης Κυκλάδων


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!