Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Ανακοίνωση σεμιναρίου Τεχνικού Ασφαλείας στην Άνδρο

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων προτίθεται να διοργανώσει σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας στην Άνδρο τον Μάιο ώστε να εξασφαλιστεί εγκαίρως η επιμόρφωση των εργοδοτών που απασχολούν ή πρόκειται να απασχολήσουν προσωπικό για να ασκούν οι ίδιοι τα καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή τους.

Για να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο είναι απαραίτητο να υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον από τους εργοδότες του νησιού ώστε να οργανωθεί το τμήμα.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 16η Μαρτίου.

Το σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας αφορά κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης που απασχολεί ή επιθυμεί να απασχολήσει προσωπικό έτσι ώστε να ασκεί ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή του.

Διαφορετικά, είναι απαραίτητο να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό.

Κάθε ενδιαφερόμενος εργοδότης καλείται να υποβάλλει τα παρακάτω δικαιολογητικά άμεσα στο email info-andros@cycladescc.gr :

  1. συμπληρωμένη αίτηση με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου εργοδότη (επισυνάπτεται),
  2. εικόνα taxis με όλες τις δραστηριότητες,
  3. στοιχεία μητρώου φυσικού/νομικού προσώπου της επιχείρησης,

προκειμένου να συμπεριληφθεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στην Άνδρο τον Μάιο του 2022.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 2 ημέρες / 10 ώρες και αφορά τις επιχειρήσεις χαμηλής επικινδυνότητας των κλάδων του εμπορίου και παροχής υπηρεσιών όπως εστιατόρια, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία, καφέ μπαρ, καφενεία, αναψυκτήρια, εμπορικά καταστήματα, τουριστικά γραφεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων/μοτοποδηλάτων, παντοπωλεία κ.α.

Μετά την υποβολή των δικαιολογητικών θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου και τη διαδικασία επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας, η οποία αφορά την καταβολή του κόστους συμμετοχής του σεμιναρίου αξίας 70 ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση την ταμειακή ενημερότητα προς το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών πραγματοποιώντας τα εν λόγω σεμινάρια δια ζώσης στο κάθε νησί όπως προβλέπεται από την ισχύουσα εγκύκλιο και τα μέτρα προστασίας ώστε να ολοκληρωθεί η επιμόρφωση εγκαίρως εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν.

Εφόσον έχετε ήδη επιμορφωθεί, ισχύει το πιστοποιητικό σας και δεν χρειάζεται εκ νέου παρακολούθηση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ καλέστε το γραφείο Άνδρου στο τηλέφωνο 22820251490.


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!