Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στην Άνδρο

νατασα δεληγιαννη ασπρου
Μου ζητήθηκε να είμαι παρούσα σε εκδήλωση που έγινε την προηγούμενη Κυριακή 8/12 στην Ανδρο, όπως επίσης μου είχε ζητηθεί να παρέμβω και στην εκδήλωση που έγινε το Σάββατο 7/12 στη Σαμοθράκη.
Στην Άνδρο αν και κοντά, δυστυχώς τη συγκεκριμένη μέρα μου ήταν αδύνατον να πάω και έτσι στείλαμε το βίντεο που ακολουθεί, ενώ στη Σαμοθράκη συνδεθήκαμε μέσω skype.
Για όλα αυτά νιώθω πραγματικά περήφανη, όχι γιατί εγώ έκανα κάτι, αλλά γιατί Η ΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΝΙΑΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ . Για άλλη μια φορά οι συμπατριώτες μου είναι πρωτοπόροι και ηγούνται ενός αγώνα με τρόπο αξιοζήλευτο και μεθοδικό.

Καταφέραμε και κατεβάσαμε τόσο κόσμο στο λιμάνι, κλείσαμε τα μαγαζιά μας, ενημερώσαμε τον κόσμο και είμαστε όλοι μαζί παρόντες, ενωμένοι και δυνατοί, τόσο ο απλός κόσμος όσο και οι αιρετοί, μάλιστα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και ανεξάρτητα βαθμού αυτοδιοίκησης.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.
ΜΠΡΑΒΟ στον απλό κόσμο, μιας και οι υποψιασμένοι ήταν ήδη στον αγώνα. ΜΠΡΑΒΟ σε όλους αυτούς που μπήκαν στην κοινή αυτή προσπάθεια για να αποτρέψουμε την ερημοποίηση των νησιών μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ !!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΙ.

Ας κάνουμε σύνθημα όχι μόνο το SAVE TINOS αλλά και για άλλη μια φορά το DO IT LIKE IN TINOS

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΔΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ

    Μπορούμε να την έχουμε και Έπαρχο Άνδρου; Ο δικός μας δεεεεεεεν

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!