Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας το PAROS WAY

Στη χθεσινή επικοινωνία των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής, αποφασίστηκε η αναβολή της Αθλητικό – Τουριστικής διοργάνωσης PAROSWAY, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 2 – 3 Μαΐου στο όμορφο νησί της Πάρου, σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Το τελευταίο διάστημα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία μεταξύ τους, καθώς και με τους αρμόδιους φορείς, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας.

Η κατάσταση από ότι φαίνεται, τουλάχιστο όσο αφορά την χώρα μας, δείχνει να ομαλοποιείτε. Είναι όμως αδύνατο να μιλήσουμε αυτή την στιγμή με ακρίβεια για νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Θα περιμένουμε πρώτα τις αποφάσεις και ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων (Υπουργείο Υγείας και Κυβέρνηση) και ύστερα θα ανακοινώσουμε με βεβαιότητα την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του PAROS WAY.

Επειδή δεχόμαστε πολλά μηνύματα από αθλητές και αθλούμενους για το αν και πότε θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, τους διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί είτε μέσα στο Καλοκαίρι είτε το προσεχές Φθινόπωρο.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα επανέλθουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, θα μπορέσουμε να γυμναστούμε χωρίς περιορισμούς, να συμμετέχουμε ξανά σε διοργανώσεις.

Ως τότε διατηρείστε σώμα και πνεύμα σε εγρήγορση!!

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!