Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Ανδριακή Ενότητα για τη σύνθεση των Επιτροπών του Δήμου: «Αφού δεν σας φτάνει για να διοικήσετε το 60% των ψηφοφόρων, ας ενώσετε και επίσημα το υπόλοιπο 11% σας»

1383358_273860166108482_1377527147_n

Για παιχνίδια προδοσίας, κωλοτούμπες και γερά παζάρια πάνω και κάτω από το τραπέζι μιλά σε σχετικό σχόλιο για τη σύνθεση  μελών των Επιτροπών Δήμου Άνδρου, ο συνδυασμός «Ανδριακή Ενότητα».

Καταγγέλλοντας ευθέως  πρόσωπα και καταστάσεις η «Ανδριακή Ενότητα» κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή αλλά και την παράταξη του κ. Γιάννη Καπάκη πως δεν θέλουν να υπάρχει αντίλογος ενώ επισημαίνει πως στήθηκε παιχνίδι προδοσίας κατά τον τελευταίο χρόνο της προηγούμενης Διοίκησης του Δήμου αλλά και προεκλογικά από μέλη του συνδυασμού του πρώην Δημάρχου κ. Γλυνού οι οποίοι το έπαιζαν στην ουσία «διπλό ταμπλό» με τη νυν Δημοτική Αρχή.

«Οι ίδιοι που οργάνωσαν και χρηματοδότησαν τον Δήμαρχο έκαναν την ίδια ακριβώς προσφορά σε οργανωτικό και οικονομικό πλαίσιο και για τον κ. Καπάκη. Έτσι, δεν προκαλεί καμία εντύπωση η αγαστή συνεργασία της πλειοψηφίας του 60% με την ελάσσονα μειοψηφία του 11% με αποκλειστικό σκοπό την αποφυγή τήρησης της δημοκρατικής νομιμότητας μέσω της λήψης των θέσεων της μειοψηφίας όχι από την Ανδριακή Ενότητα του 29% αλλά από την δυάδα των κ.κ. Καπάκη και Βασιλοπούλου-Κουτέλη», αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχόλιό της η «Ανδριακή Ενότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού έχει ως εξής:

Ήταν από την αρχή της προεκλογικής περιόδου γνωστό σε όλους τους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ»  πως το σύστημα που θέλει να εκπροσωπεί το νησί μας  εν κρυπτώ και παραβύστω δεν ήθελε με κανέναν απολύτως  τρόπο να υπάρχει αντίλογος στην μετεκλογική περίοδο που με βεβαιότητα θεωρούσαν ότι θα είναι οι μεγάλοι νικητές, αφού είχαν εργαστεί τόσοι πολλοί, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, με τόσα πολλά και άφθονα στο περιεχόμενο μέσα, για να αποπροσανατολίσουν τους ψηφοφόρους και  να εξοντώσουν ηθικά και πολιτικά τους μεγάλους αντιπάλους τους: τον Δήμαρχο Ι. Γλυνό και τον στυλοβάτη όλης της Πρότασης Ευθύνης για την Άνδρο τον γιατρό Ν.Θεολόγου.

Στο πλαίσιο αυτό στήθηκε από τους προδότες της παράταξης Γλυνού – τους πιο ευνοημένους δηλαδή της 4ετίας του – ένα παιχνίδι προδοσίας και ταυτόχρονης ένταξης σε αντίπαλα σχήματα. Επειδή δε η ένταξη απευθείας στον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό του νυν Δημάρχου είναι ΜΟΝΟ για τα έμπειρα παιδιά τα συνηθισμένα σε τέτοιες  κωλοτούμπες ή για τα γερά παζάρια πάνω και κάτω απ’ το τραπέζι, κρίθηκε απαραίτητη και η χρήση της κερκόπορτας δηλαδή η εκ των μετόπισθεν πρόσθετη εξασθένηση της νέας ενωτικής παράταξης,  με την δήθεν επαναστατική –πες αριστερή πλευρά της Πρότασης Ευθύνης- να συντίθεται από πρόσωπα του σκληρού πυρήνα των δήθεν αριστερών, αλλά πάντα με την προτροπή και βοήθεια από τους  ίδιους ινστρούχτορες και τους ίδιους  χρηματοδότες με την παράταξη του νυν Δημάρχου.

Δηλαδή οι ίδιοι που οργάνωσαν και χρηματοδότησαν τον Δήμαρχο έκαναν την ίδια ακριβώς προσφορά σε οργανωτικό και οικονομικό πλαίσιο και για τον κ. Καπάκη. Έτσι, δεν προκαλεί καμία εντύπωση η αγαστή συνεργασία της πλειοψηφίας του 60% με την ελάσσονα μειοψηφία του 11% με αποκλειστικό σκοπό την αποφυγή τήρησης της δημοκρατικής νομιμότητας μέσω της λήψης των θέσεων της μειοψηφίας όχι από την Ανδριακή Ενότητα του 29% αλλά από την δυάδα των κ.κ. Καπάκη και Βασιλοπούλου-Κουτέλη.

Δεν πειράζει παιδιά, μια χαρά είναι όλα. Αφού δεν σας φτάνει για να διοικήσετε το 60% των ψηφοφόρων,  ας ενώσετε και επίσημα το υπόλοιπο 11% σας, αφού έτσι κι αλλιώς δική σας ομάδα ήταν οι επικεφαλής και τα κορυφαία στελέχη τους, ιδίως τον τελευταίο χρόνο πριν τις εκλογές, όταν εκείνοι είχαν αναλάβει τον πιο άχαρο ρόλο: να διοικούν ως επικεφαλείς του Δήμου Άνδρου υπό τον Δήμαρχο Ι. Γλυνό, παίρνοντας όμως οδηγίες απευθείας από τους συμβούλους επικοινωνίας σας. Δικό τους έργο είναι η νίκη σας και πρέπει να τους το αναγνωρίσετε με θέσεις ευθύνης στις θέσεις της ελεγκτικής μειοψηφίας και ανευθυνότητας απέναντι σε κάθε ηθική και πολιτική αξιοπρέπεια. Να τους  χαίρεστε τους παλιούς αλλά πρωτοεμφανιζόμενους επίσημα συνεταίρους σας στην άσκηση της εξουσίας όλων σας. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ

ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΔΡΟΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!