Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Άνδρος ΚοινΣΕπ: 2ήμερο στην Άνδρο με σεμινάριο Ταϊλανδέζικου μασάζ και πεζοπορία

unnamed (1)

Η Άνδρος ΚοινΣΕπ σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το όμορφο νησί μας για χαλάρωση και ευεξία λίγες μέρες πριν η καθημερινότητα αρχίσει με το τέλος των διακοπών του Πάσχα.  

Πεζοπορία και διαλογισμός

Το Σάββατο το πρωί θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το νησί από κοντά και να περπατήσουμε στα όμορφα μονοπάτια της περιοχής του Κορθίου. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι μέρος ή ολόκληρη η διαδρομή των 10 χλμ του 1ου Ορεινού Αγώνα Τρεξίματος Andros Trail Race (θα εξαρτηθεί από τις δυνατότητες των συμμετεχόντων). Μια εξαιρετικά όμορφη και ιδιαίτερη διαδρομή που ξεκινάει απο τον Όρμο Κορθίου, με θέα, που διασχίζει παραδοσιακούς οικισμούς, λιθόστρωτα μονοπάτια, ποταμάκια, γεφύρια και πλούσια βλάστηση. Θα κάνουμε μια στάση για νερό, αλλά και έναν διαλογισμό στο πανέμορφο Γεφύρι της Αγάπης – διάσημο από την ταινία «Μικρά Αγγλία» – στο χωριό Επισκοπειός, που θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να προετοιμαστούμε και εσωτερικά για το σεμινάριο του Ταϊλανδέζικου μασάζ. Τη πεζοπορία θα οδηγήσει συνοδός της Trekking Andros & Outdoor Activities.
 

Το Σεμινάριο Thai Yoga Massage

unnamed

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε την εφαρμογή απλών και αποτελεσματικών τεχνικών μέσα από τη πανάρχαια τέχνη του Ταϊλανδέζικου Μασάζ για την αποσυμφόρηση σωματικών εντάσεων και πόνων σε πόδια, μέση, πλάτη και αυχένα. Μετά το πέρας του διήμερου θα μπορείτε να εφαρμόσετε τις τεχνικές αυτές σε φίλους και συγγενείς ερχόμενοι σε επαφή με την αυτοδιαχείριση της υγείας σας.
Οι βασικές τεχνικές που εφαρμόζονται στο Ταϊλανδέζικο μασάζ, είναι οι ομαλές πιέσεις και οι παθητικές διατάσεις όμοιων με αυτών της Yoga. Οι πιέσεις γίνονται σε ειδικά σημεία πίεσης και μεσημβρινούς που διαπερνούν το ανθρώπινο σώμα και ανακουφίζουν από πόνους και μπλοκαρίσματα σε μυϊκό επίπεδο. Η βαθμιαία εκτέλεση μιας ποικιλίας διατάσεων έχουν επίδραση σε όλο το σώμα βελτιώνοντας το εύρος κίνησης και την ελαστικότητα του και το αποτέλεσμα τους είναι να χαρίσουν ένα αίσθημα έκτασης και αναζωογόνησης. Το ταϊλανδέζικο μασάζ εκτελείτε σε κατάλληλο στρώμα στο πάτωμα, εφαρμόζετε πάνω  από τα ρούχα και δε γίνεται χρήση λαδιού.  
Η συμμετοχή στο σεμινάριο αυτό ΔΕΝ προϋποθέτει προηγούμενη εμπειρία με άλλες μεθόδου μάλαξης ή σωματικής πρακτικής. 
Τόπος Διεξαγωγής: Άνδρος ΚοινΣΕπ, Όρμος Κορθίου.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Εισηγητής μας σε αυτό το σεμινάριο ο Αλέξανδρος Κωστής.

 Μετά από σπουδές στην κατασκευή μουσικών οργάνων και τη μουσική τεχνολογία, επικεντρώθηκε στην εξάσκηση σε διάφορες σωματικές και πνευματικές πρακτικές, όπως τη Capoeira, Tensegrity, Qi Qong. Οι πρακτικές αυτές τον οδήγησαν το 2009 να μελετήσει την τέχνη του μασάζ, την οποία από τότε εξασκεί επαγγελματικά. Έχει συμπληρώσει πολλές ώρες μαθητείας σε Ταϊλάνδη και Ελλάδα πάνω στο Ταϊλανδέζικο, το λεμφικό και το κοιλιακό μασάζ των εσωτερικών οργάνων (Chi Nei Tsang), την Κρανιοιερή ενώ έχει λάβει τη βασική εκπαίδευση στη Κινέζικη Ιατρική.
Επίσης από το 2009 εκπαιδεύεται πάνω στην σωματική ψυχοθεραπεία, με ειδίκευση στα θέματα της παιδικής ηλικίας , τη θεραπεία ζευγαριών και τη συμβουλευτική.
Τα τρία τελευταία χρόνια ασχολείται και μελετά με τη Permaculture (Περμακουλτούρα) μια μέθοδο σχεδιασμού βιώσιμων ανθρώπινων και φυσικών οίκο-συστημάτων. Στον ελεύθερο χρόνο εφαρμόζει σε διάφορα πρότζεκτ στην Αθήνα τις αρχές της με εστίαση την ολιστική διαχείριση και καλλιέργεια της γης και τους βιώσιμους τρόπους διαβίωσης.
 

Συμμετοχή

Πακέτο Συμμετοχής :
Κόστος ανά άτομο 170€ για δηλώσεις συμμετοχής έως και 29/4/2016
                                  185€ για δηλώσεις συμμετοχής από 30/4/2016
Περιλαμβάνει :
-Διαμονή δύο νύχτες σε δίκλινο με πρωινό με τοπικά προϊόντα,
-Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Ραφήνα – Άνδρος και Άνδρος-Ραφήνα,
– Μεταφορά από το λιμάνι στον Όρμο Κορθίου,
-Σεμινάριο Τhai Yoga Massage και
– Πεζοπορία με συνοδό της Trekking Andros & Outdoor Activities

Κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο Thai Yoga Massage (6 ώρες):
50€
για δηλώσεις συμμετοχής έως και 29/4/2016

65€ Για δηλώσεις συμμετοχής από 30/4/2016

Περισσότερες πληροφορίες και Κρατήσεις Θέσεων: 6936120078
Για τη καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναιΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η κράτηση θέσης.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!