Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ: Ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας με καλοκαιρινά βότανα

ΤΡΙΤΗ 1η Ιουνίου 2021 στις 20:00 διαδικτυακά μέσω zoom

Καλοσορίζουμε τον Ιούνιο και μαζί του το καλοκαίρι, που έρχεται, φέρνοντας και τα βότανα του. Βότανα που «ρουφάνε» τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο!
Μας ζεσταίνουν,  μας προστατεύουν κατα τη διάρκεια του Χειμώνα και χτίζουνε με φυσικό τρόπο την άμυνα μας! Από τη φύση λοιπόν, που είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της και γέννημα της, παίρνουμε τα ελιξήρια για τη ζωή και για την θωράκιση της υγείας μας.
Τη σημερινή εποχή, βιώνουμε τις δυσάρεστες συνέπειες της απομάκρυνσης μας από τη φύση, ζώντας μακριά από τη «Μητέρα» μας τη Γή. 
Σε αυτό το σεμινάριο καλούμαστε να θυμηθούμε την επαφή μας με τη φύση και τα δώρα της θωρακίζοντας και ενισχύοντας το ανοσoποιητικό μας.
Δάσκαλοι μας η φυσική θεραπευτική, η ισορροποιημένη διατροφή, η γνώση και η έλλειψη φόβου!

Σε αυτή την ενότητα θα αναλύσουμε τα βασικά βοτάνια, αιθέρια έλαια και σκευάσματα που δυναμώνουν, προλαμβάνουν αλλά και θεραπεύουν. Κοινά βότανα και πρακτικές με ισχυρή αντιική και ανοσοενισχυτική δράση που απαρτίζουν το θεραπευτικό οπλοστάσιο μας για το χειμώνα που έρχεται. 
•Πρόπολη, θυμάρι, κυνόροδο, κίστος, ρίγανη, σαμπούκος, φασκόμηλο, tea tree: ανάλυση, δράσεις, χρήσεις, ιδιότητες, συνταγές, δοσολογίες και σκευάσματα (ροφήματα, βάμματα, αιθέρια έλαια). Πόσιμες συνταγές αλλά και επαλείψεις που δημιουργούν μια ισχυρή ασπίδα προστασίας της προσωπικής μας υγείας.

Eισηγήτρια στο σεμινάριο μας αυτό η Mαρία Σκαρλή.
Είναι μεγάλη η χαρά μας, που θα μπορέσουμε να έχουμε διαδυκτιακά  μαζί μας μια γυναίκα που δίνει απλόχερα γνώσεις ετών. 

Βιογραφικό:
«Γεννήθηκα στη Χαλκίδα το 1974. Φοίτησα στο ΤΕΙ ζωικής παραγωγής στη Φλώρινα μέχρι το 1996. Το 2005 παρακολούθησα στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής τα μαθήματα της αρωματοθεραπείας(2 έτη) και του creative healing(2 κύκλοι) από την Κατερίνα Παπακωνσταντίνου. Δίπλα στην Έλενα Σωμαρακάκη (Αρογαλίδα) στην Κρήτη, συνέχισα τη μελέτη μου πάνω στις ιδιότητες, τις χρήσεις, τις παρασκευές αλλά και τη σωστή συλλογή των ελληνικών άγριων βοτάνων. Είχα επίσης, την τύχη αλλά και την τιμή να μαθητεύσω κοντά στη Μπριγκίτε Ρουθ στη Λευκάδα. Μέσα από τη σύνθεση των σπουδών αυτών και τις προσωπικές εμπειρίες που απέκτησα από την επαφή μου με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα στον τομέα της υγείας, εστιάζομαι στη φυσική θεραπευτική και τη μετάδοσή της.
Σήμερα ζω στην Εύβοια με τα τρία μου παιδιά. Συλλέγω βότανα, παρασκευάζω σαπούνια, φυσικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια, βάμματα, λάδια βοτάνων και θεραπευτικά σκευάσματα στο εργαστήριό μου το «Βάλσαμο». Παραδίδω σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα.»
Μαρία Σκαρλή.

ΤΡΙΤΗ 1η Ιουνίου 2021 στις 20:00 διαδυκτιακά μέσω zoom

Διάρκεια σεμιναρίου 2:30 ώρες.
Κόστος σεμιναρίου 20,00€
Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά  στο 6945635838 με μήνυμα στη σελίδα μας https://www.facebook.com/androskoinsep
ή με email στο androskoinsep@gmail.com


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!