Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Άνδρος Νέοι Ορίζοντες: Ο απόηχος ενός συμβουλίου και οι αρνητικές εντυπώσεις

νεοι οριζοντες androsfilm

Είναι σαφές ότι έχει ειπωθεί από τον κ. Λοτσάρη η σχέση καλής συνεργασίας, που θέλει να έχει η συμπαράταξή του με την αντιπολίτευση καθώς και η σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού. Δυστυχώς όμως για τον κ. Λοτσάρη, αυτό φαίνεται ότι ειπώθηκε μόνο για λόγους επικοινωνιακούς και λαϊκισμού.

Η μέχρι στιγμής στάση του, δυστυχώς διακρίνεται από αδικαιολόγητη έπαρση και αλαζονεία. Μια τέτοια στάση δεν τον αφήνει να δει ξεκάθαρα τα προβλήματα του νησιού. Η ειρωνεία και η απαξίωση στον εποικοδομητικό διάλογο δεν οδηγεί πουθενά, καθώς πέφτει το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού, που πρέπει να διακρίνει τα δημοτικά μας συμβούλια. Δεν χωράνε ρεβανσισμοί και καταστάσεις οι οποίες ενισχύουν διχαστικές πολιτικές. Η θέση του δημάρχου είναι μια θέση καθαρά ευθύνης και όχι αρμοδιότητας.

Ελπίζουμε να μην αποποιείται τις ευθύνες ο νέος δήμαρχος, γιατί κάτι τέτοιο διαφαίνεται από την τοποθέτηση του κ. Γιαννίση ως πρόεδρο στην πιο σημαντική επιτροπή, που αφορά την χωροταξία των ανεμογεννητριών. Αν πρέπει να έχει ανεμογεννήτριες η Άνδρος, πόσες πρέπει και πού, δεν είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Γιαννίσης θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Το γεγονός της ανάληψης σοβαρών δραστηριοτήτων και ευθυνών από στελέχη του κ. Λοτσάρη, που δεν συμπορεύτηκαν μαζί αλλά συμπαρατάχθηκαν μετά, ή συνεργάστηκαν μετά και είναι θέμα εμπιστοσύνης, δεν θα το κρίνουμε εμείς αλλά το αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το συμβούλιο της 26ης Σεπτεμβρίου και τα θέματα του, περί αναμόρφωσης προυπολογισμού και επιτροπών θα αναφερθούμε σύντομα, προκειμένου να μάθουν οι Ανδριώτες τι ακριβώς διαδραματίστηκε. Φαίνεται πως θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις από ανθρώπους, που πράττουν κατά το δοκούν και ακόμα δεν έχουν δείξει απολύτως τίποτα για μια άξια αντιπροσώπευση της Άνδρου. Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε την ανάγκη για ενότητα και πολιτικό πολιτισμό εντός και εκτός του συμβουλίου και να επισημάνουμε στους διοικούντες, Λοτσάρη και ορισμένους συμβούλους του, πως η κριτική είναι ένα γεγονός, που θα πρέπει να το συνηθίσουν. Θα κρίνονται καθημερινά και αυστηρά.

Συνεπώς διοικείστε το νησί κύριοι και αφήστε στην άκρη κάθε διάθεση ειρωνείας και ρεβανσισμού. Αν και διοίκηση τριών παρατάξεων είστε μια διοίκηση μειοψηφίας και εμείς ως “Nέοι Oρίζοντες” έχουμε τη διάθεση και τη θέληση να βοηθήσουμε, προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί και να δρομολογηθούν ακόμα περισσότερα, πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη της Άνδρου.

Ανδρος Νεοι Οριζοντες

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!