Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Άνδρος Νέοι Ορίζοντες: Ο πολιτικός πολιτισμός και η αξιοπρέπεια, έχουν χαθεί παντελώς

Η προ ενός έτους ανάληψη των Δημαρχιακών καθηκόντων από τον κύριο Λοτσάρη, δεν σήμανε απλώς μια αλλαγή προσώπων, αλλά δυστυχώς σήμανε την αρχή μιας ντροπιαστικής περιόδου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Άνδρου, λόγω των νέων ηθών και συμπεριφοράς, που εισήγαγε ο κ. Λοτσάρης.

-Ποτέ άλλοτε δεν περιφρονήθηκε περισσότερο το συλλογικό όργανο, που εκφράζει την άποψη των πολιτών της Άνδρου, δηλαδή το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙO.

-Ποτέ άλλοτε δεν παραβιάστηκαν κανονισμοί, και κανόνες τυπικοί και ηθικοί, όσο σε αυτούς τους 12 μήνες.

-Ποτέ άλλοτε δεν έγιναν τέτοιας έκτασης αήθεις επιθέσεις με ανεπίτρεπτους προσωπικούς χαρακτηρισμούς στους αντιπολιτευόμενους Δημοτικούς Συμβούλους.

Μόνο θλίψη και ντροπή προκαλεί η συμπεριφορά αυτή τόσο από τον ίδιο τον κύριο Λοτσάρη, όσο και από το γνωστό συνεργάτη του, που ως άλλο γραφείο τύπου επιτίθεται υστερικά σε οποιονδήποτε ενοχλεί τα σχέδια του.

Δεν επιτρέπεται αντίρρηση, δεν επιτρέπεται αμφισβήτηση, δεν επιτρέπεται ερώτηση και «στολίζει» με πλείστους χαρακτηρισμούς τον εκάστοτε ενοχλητικό γι αυτούς.

Επιπλέον παρατηρείται το ενδιαφέρον φαινόμενο:

-Ερωτάται ο Δήμαρχος, απαντά ο κος Μπασαντής….

-Ερωτάται ο Δήμος υπηρεσιακά, απαντά ο κύριος Μπασαντής,

-Σε δύσκολη θέση ο κύριος Λοτσάρης, απαντά υβρίζοντας και με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ο κύριος Μπασαντής. Μήπως οφείλει πλέον ο κύριος Λοτσάρης να ξεκαθαρίσει αν ο κύριος αυτός έχει κάποιον επίσημο ρόλο στον Δήμο;

Τελευταία απάντησε η Τεχνική Υπηρεσία-όπως ισχυρίζεται ο κύριος Μπασαντής- στον πρώην Δήμαρχο κο Σουσούδη, μέσω του ιστοτόπου του κ. Μπασαντή.

Πρωτόγνωρα φαινόμενα για την δημόσια διοίκηση:

-Υπηρεσιακοί παράγοντες να απαντούν σε site και όχι σε επίσημα αιτήματα θεσμικών παραγόντων όπως είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

-Επιλεκτικό-απαράδεκτο «δόσιμο» ονομάτων από τον ίδιο τον δήμαρχο, σε όσους τον βολεύει

-Εξώδικο σε δημοτικούς συμβούλους

-Αλλαγές θέσεων σε αντιφρονούντες υπαλλήλους

-Ειρωνείες με πεζοδρομιακές ατάκες δίχως τέλος, σε συλλογικά όργανα

-Δημοσιογραφικό «ξεκατίνιασμα», μέσω του γραφείου τύπου

Δυστυχώς χάθηκε η αξιοπρέπεια των εκπροσώπων, από το νησί της ναυτοσύνης και του πολιτισμού. Εντέλει φαίνεται ότι αυτή η τακτική και αυτή η βορβορώδης μορφή δημοσιογραφίας είναι ανεκτή ίσως και επιθυμητή και αρεστή στον ίδιο τον κ. Λοτσάρη και το στενό του, δημαρχιακό περιβάλλον.

Πάντως η μέχρι σήμερα σύντομη ιστορία ταύτισης των δύο προσώπων, γέννησε διχασμό, λαϊκισμό, ψέμα, θλίψη, έλλειμμα δεοντολογίας και ηθικής και απέραντη κακία. Ο πολιτικός πολιτισμός και η αξιοπρέπεια, έχουν χαθεί παντελώς.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες»

Διαδώστε!

3 Σχόλια

  1. Γιάννης Τριδήμας

    Φαίνεται ότι αυτό το άρθρο προσπαθεί να επαληθεύσει μια συνηθισμένη πρακτική στην Άνδρο: όλα είναι μαύρα και η αντιπολιτευόμενη ομάδα κατέχει την απόλυτη αλήθεια!

    Reply
  2. ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    Δεν χρειάζεται η αντιπολίτευση να κατέχει την απόλυτη αλήθεια, απλά επιβεβαιώνει αυτά που συζητάει όλος ο κόσμος! Μόνο η κίτρινη παρέα τα βλέπει όλα άσπρα!

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!