Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Άνδρος Νέοι Ορίζοντες: Παράλογες αυξήσεις 300 και 600%

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι επαγγελματίες της Άνδρου τις απίθανες αποφάσεις του δημάρχου κ. Λοτσάρη.
Εν μέσω covid και οικονομικής κατάρρευσης των επιχειρήσεων, εν μέσω τουριστικής κίνησης, οι επιχειρηματίες καλούνται να πληρώσουν υπέρμετρα τέλη, την στιγμή που ήλπιζαν το καλοκαίρι να βγάλουν κάτι από τα σπασμένα, λόγω πανδημίας.
Αντίθετα, αποφασίζει ο δήμαρχος και αυξάνει κατακόρυφα τα τέλη πεζοδρομίου χωρίς να γνωρίζει τίποτα το δημοτικό συμβούλιο. Αύξηση κατά 300% στη Χώρα και 600% στο Μπατσί. Εμβρόντητοι οι επαγγελματίες μή ξέροντας πως να αντιδράσουν, παρακολουθώντας τέτοιους χειρισμούς της ηγεσίας του νησιού βάζοντας απίστευτους αντιεπιχειρηματικούς όρους δημοπρασίας.
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση προτρέπει τους δήμους να δίνουν δωρεάν κοινόχρηστους χώρους, προκειμένου να υποστούν οι καταστηματάρχες λιγότερες ζημιές.
Συγκεκριμένα τα 9 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, που ίσχυε, ο κ. Λοτσάρης στο Μπατσί δημοπρατεί με 60 ευρώ και στη Χώρα με 30 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Γεγονός που δηλώνει ότι είναι πολύ πιθανό ,να επεκταθεί αυτή η απόφαση για αυξήσεις ,σε όλη την Άνδρο.
Απίθανες καταστάσεις, που δείχνουν ή ότι ο δήμος προσπαθεί όπως όπως να μαζέψει λεφτά ή ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση από το κέντρο των αποφάσεων.

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ

    Προβλέπεται τα δημοτικά τέλη να τα αποφασίζει η αυτού εξοχότης ο Δήμαρχος, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν; Σαν πολλά δεν τα κάνει πια ο Λοτσάρης;

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!