Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, 2020

Άνδρος Νέοι Ορίζοντες: «Χωράφι που αρχίζει να ξεραίνεται θυμίζει πλέον το Δημοτικό Στάδιο»

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε τα αποτελέσματα της επιπολαιότητας της νέας δημοτικής αρχής, όσον αφορά το θέμα του δημοτικού σταδίου, «Ιωάννης Μ. Γουλανδρής».

Στο προυπολογισμό δεν υπήρξε καμιά πρόβλεψη για την συντήρηση του πανάκριβου και μοναδικού φυσικού χλοοτάπητα του σταδίου έκτασης τουλάχιστον 6.000 τετραγωνικών μέτρων.

Τα τελευταία 20 χρόνια η συντήρηση γίνεται με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτως πολιτικών θέσεων, γιατί το θέμα του φυσικού χλοοτάπητα δεν επιδέχεται τέτοιου είδους μικροπολιτικές.

Με συγκεκριμένο ποσό ετησίως γύρω στις 7.000 ευρώ, το στάδιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα όσον αφορά τον φυσικό του χλοοτάπητα. Δυστυχώς η νυν δημοτική αρχή, για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν, δεν συντηρεί όπως πρέπει τον χλοοτάπητα και έχει ήδη καταστραφεί σε πολλά σημεία. Το γήπεδο πλέον θυμίζει χωράφι που αρχίζει να ξεραίνεται.

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται στη πρώτη σε ποια κατάσταση παραδόθηκε ο φυσικός τάπητας του σταδίου το καλοκαίρι του 2019 και στις άλλες φωτογραφίες φαίνεται η κατάσταση που έχει καταντήσει σήμερα. Να σημειωθεί ότι ως δημοτική αρχή διεκδικήσαμε και τελικά χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Άνδρου με 600.000 ευρώ προκειμένου ανάμεσα στα άλλα, να επισκευαστεί πλήρως το δημοτικό στάδιο από την 20ετή φθορά.

Πως παραδόθηκε…

Σήμερα…

Τόσο οι πυλώνες που έχουν σκουριάσει όσο και οι προβολείς, όπως επίσης και το ταρτάν, ο συνθετικός τάπητας, έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες καταστροφές.

Για το λόγο αυτό και με δεδομένο την μεγάλη δαπάνη της πλήρους επισκευής, προχωρήσαμε το 2018 στη χρηματοδότηση για την ολική επισκευή του.

Ελπίζουμε πως τελικά ο φυσικός χλοοτάπητας δεν θα καταστραφεί, γιατί αν συμβεί αυτό, η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την σημερινή δημοτική αρχή, που δεν συνέχισε την σωστή συντήρηση που γινόταν όλα τα χρόνια.

Τα μέλη του Συνδυασμού «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες»

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. Σκόνη και θρύψαλα

    Όλα υπό διάλυση ακόμα και μέσα στην Χώρα. Φιλική συμβουλή: μην περνάτε από τον δρόμο της Δεξαμενης….είναι σπασμενος-διαλυμενος από το φθινόπωρο που τελείωσε η επισκευή της δεξαμενής που έκανε ο Σουσουδης. Παρά τους τόνους ασφάλτου που πληρώσαμε οι δημότες, μείναμε με την απορία τι έγινε όλη αυτή η ποσότητα, αφού το οδικό δίκτυο απειροελάχιστα επιδιορθώθηκε.

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!