Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Άνδρος Νέοι Ορίζοντες: Το τέλος ενός πανέμορφου και πανάκριβου χλοοτάπητα!

Από τους ωραιότερους χλοοτάπητες και η δημοτική αρχή Λοτσάρη Γιαννίση, για άλλη μια φορά πιάνοντας ρυθμό, αντί να συνεχίσει να τον συντηρεί, κατάφερε να τον καταστρέψει και να χρεώσει στο Δήμο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να τον αποκαταστήσει, (δεν ξέρουμε το πότε).
Δεν πρόκειται για φυσιολογική φθορά, αφού για είκοσι ολόκληρα χρόνια γινόταν άρτια συντήρηση του χλοοτάπητα και μέσα σε λίγους μήνες της «νέας» διοίκησης του δήμου ήρθε η καταστροφή του.
Αν πρόκειται ο νέος χλοοτάπητας να ακολουθήσει το ρυθμό των έργων της σημερινής αρχής, τότε φοβόμαστε ότι θα έχει την ίδια κατάληξη με τον υφιστάμενο που κατέστρεψαν.
Οι κακοτεχνίες πλέον έχουν κτυπήσει «κόκκινο».
Εντύπωση προκαλεί η μεγάλη καθυστέρηση, 2 χρόνων, στην εκτέλεση της έτοιμης και χρηματοδοτημένης μελέτης, με 600.000 ευρώ, απο τον Ιούνιο του 2019, που παρέλαβε έτοιμη η διοίκηση Λοτσάρη και περιλαμβάνει ανάμεσα στα άλλα, την αλλαγή όλου του ταρτάν του Σταδίου, 7 στρέμματα και των 4 πυλώνων με προβολείς led, που έχουν υποστεί την φθορά μιας εικοσαετίας.

Άνδρος Νέοι Ορίζοντες

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ

    Καλείται το αγόρι με τις προεκλογικές φωτό και τα βιντεάκια να φωτογραφηθεί και να βιντεοσκοπηθεί στον παρόντα χρόνο στο λιμάνι, στο γήπεδο, στους δρόμους και στα πάρκα της Άνδρου! Να θαυμάσει ο κόσμος όλος πώς κατάντησαν την Άνδρο!

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!