Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Άνδρος της Ζωής μας: Η κοροϊδία του Δημάρχου δεν έχει τέλος

Για να δούμε τι θα κάνει τώρα ο έτερος Καππαδόκης; Τι θα προτείνει στο ΠΣ;

Άφησε Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ να εκπνεύσει η προθεσμία της γνωμοδότησής για το αιολικό πάρκο της ΔΕΗ έτσι ώστε να ληφθεί ως θετική. Είναι το ίδιο που είχε κάνει και ο τοπικός πρόεδρος κ. ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ για το ΦΡΑΓΚΑΚΙ 2. Έτσι εξηγούνται όλα τώρα. Και γιατί δεν λάβαμε ποτέ την ΜΠΕ του συγκεκριμένου πάρκου και γιατί το θέμα το έφεραν δια ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ . ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. Μόλις τώρα λάβαμε μια πολιτική εισήγηση από έναν υπάλληλο τον κ. Νικολάου – όποιο life να σηκώσεις είναι από κάτω – ο οποίος προτείνει παραπλανητικά το πάγωμα της διαδικασίας, μαζί με το έγγραφο της ΠΕΧΩ της Περιφέρειας ΝΟΤΪΟΥ ΑΙΓΑΪΟΥ από το οποίο διαπιστώσαμε ότι η υπόθεση έχει ήδη λήξει από τις 11/6.

Κατά συνέπεια και η όποια απόφαση πλέον του ΔΣ δεν έχει καμία αξία αφού σύμφωνα με το νόμο αν μια υπηρεσία δεν γνωμοδοτήσει εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας τεκμαίρεται ως θετική.

Δηλαδή βάλαμε τους λύκους να φιλάνε τα πρόβατα.

Μαζί και ένας υπάλληλος που μπορεί να παραπλανεί και να κοροϊδεύει  το ΔΣ τον οποίο και αφήνουμε στη κρίση των πολιτών. Τώρα υπό το φως των νέων δεδομένων είναι δεδομένο ότι η διορία έχει λήξει και η υπόθεση πηγαίνει στην Περιφέρεια πλέον για ΕΓΚΡΙΣΗ από το Περιφερειακό Συμβούλιο και το λόγo τώρα έχει πλέον ο έτερος Καππαδόκης ο Έπαρχος κ. Λασκαρης και Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

Για να δούμε τι θα κάνει αυτός;

Η δημοτική παράταξη Άνδρος της Ζωής μας μετά και από το σημερινό αυτό φιάσκο θα καταψηφίσει την εισήγηση και θα ζητήσει να αρθεί πίσω η θετική απόφαση που είχε ληφθεί από την εποχή του Γλυνού το 2012, συμμορφούμενη έτσι πλήρως με τις  ομόφωνες αποφάσεις του ΔΣ μας και του Περιφερειακού Συμβουλίου που μιλούν για παύση της διαδικασίας των όποιων αδειοδοτήσεων μέχρι τη σύνταξη του νέου ειδικού χωροταξικού.  

Τη θέση αυτή καλούμε όλους τους συμβούλους και αυτούς που στηρίζουν τη σημερινή δημοτική αρχή να την υπερψηφίσουν, γιατί μόνο μια τέτοια απόφαση έχει και νόημα και ουσία και στέλνει και καθαρό μήνυμα προς όλους.  

Αντίθετα η αναβολή που προτείνει παραπλανητικά ο αναρμόδιος υπάλληλος στην πράξη δίνει τη θετική συγκατάθεση για να προχωρήσει για την αδειοδότηση η υπόθεση.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!