Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Άνδρος της Ζωής μας: Ντροπή…

Καμία έκπληξη και πάλι. Αφού ο Δήμαρχος μας κατέδωσε στις ΑΡΧΕΣ τους συμπολίτες του γιατί διαμαρτυρήθηκαν εναντίον της εγκατάστασης των αιολικών και αφού κατάργησε και την ΕΠΙΤΡΟΠΉ που είχε συγκροτήσει το ΔΣ, συνεχίζει τις μεθοδεύσεις πάντα…. προς όφελος του τόπου και των κατοίκων του.

Αυτή τη φορά φέρνει για ΈΓΚΡΙΣΗ στο ΔΣ τροποποιημένη ΜΠΕ (Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) για πάρκο της ΔΕΗ στο Καλυβάρι και ζητά να ψηφίσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι με sms αποφεύγοντας και πάλι το ζωντανό διάλογο και την λεπτομερή ενημέρωση προς το λαό της Άνδρου. Μέχρι στιγμής, ούτε εισήγηση δεν έχει αποστείλει, παρότι απομένουν μόλις 24 ώρες.

Καλύτερο τοπικό ΑΡΧΟΝΤΑ για τις δουλειές τους οι επιχειρηματίες δε θα έβρισκαν πουθενά αλλού. Να τον ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. Να τον ΧΑΙΡΕΤΑΙ και να τον ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ το νησί, όπως και τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν μπορεί πλέον να κρύβεται η να περιμένει από τους άλλους να βγάλει το φίδι από την τρύπα, τρώγοντας popcorn από τον καναπέ του. Ιδιαίτερα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκπροσωπούν θεσμικά αυτόν τον τόπο. Φυσικά, αυτή η βαριά ευθύνη αγγίζει όλους γιατί αφορά τις ρίζες, το παρόν, το μέλλον ων παιδιών μας, την προοπτική και «την ανάπτυξη» αυτού του τόπου, αφορά όλους τους ανδριώτες πολίτες ενεργούς και μη, τους σκεπτόμενους και πνευματικούς ανθρώπους, αλλά και τους  οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες του νησιού. Όλοι γνωρίζουμε ότι απέναντι βρίσκονται μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και παράγοντες παντός καιρού και επιπέδου -ανεύθυνους, αλλά και ταυτόχρονα υπεύθυνους- που το μόνο που αποσκοπούν είναι το ίδιο όφελος. Καμία σχέση με αυτούς η μικρή επιχειρηματικότητα του νησιού η οποία θα θιγεί άμεσα και περισσότερο από όλους, όσον αφορά τις επιδιώξεις της και τους στόχους της.

Ποια είναι άραγε η θέση των Αντιδημάρχων; Συμφωνούν με τις μεθοδεύσεις και πρακτικές αυτές του ΔΗΜΑΡΧΟΥ και συνεχίζουν να τον στηρίζουν;

Ένα είναι βέβαιο: Η ιστορία θα κρίνει όλους για τη ΣΤΑΣΗ μας μπροστά στην ΕΥΘΥΝΗ.


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!