Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

»Ανοιχτό κάλεσμα» από τους μαθητές του Γελ Σύρου

3c8012d979fd86e6ac2021c056c08a14_XL

Ήδη διανύουμε την δεύτερη χρονιά εφαρμογής του νέου διδακτικού συστήματος, το οποίο έχει προκαλέσει απόγνωση και απελπισία σε όλους τους μαθητές. Συμμετέχοντας, στις δράσεις που λαμβάνουν τόπο σε όλη την Ελλάδα, εκφράζουμε την αντίθεσή μας στις συγκεκριμένες και παρόμοιες μεταρρυθμίσεις, που ως μόνο σκοπό έχουν την απαξίωση του θεσμού της παιδείας και την δημιουργία άβουλου και φτηνού εργατικού δυναμικού. Επίσης διαμαρτυρόμαστε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην λειτουργία του σχολείου μας, εξαιτίας του περιορισμένου προϋπολογισμού που διαθέτει. Κυριότερη συνέπεια αυτού:

–         Καμία(!) μεταφορά των μαθητών κατά το σχόλασμα και περιορισμένα δρομολόγια για την μεταφορά τους στις σχολικές εγκαταστάσεις το πρωί

Την Τρίτη 4/11/14 πάρθηκε από την Γενική Συνέλευση Μαθητών του ΓΕΛ Σύρου απόφαση για αποχή τις 2 τελευταίες διδακτικές ώρες της Πέμπτης και της Παρασκευής από το μάθημα, με σκοπό την οργάνωση συγκέντρωσης και τις δύο ημέρες μπροστά από την Περιφέρεια.

Καλούμε όλους εσάς που διαβάζετε αυτή την ανακοίνωση και όλους τους ενδιαφερόμενους συλλόγους να μας στηρίξουν στις διήμερες δράσεις μας, κυνηγώντας την εκπαίδευση που αξίζουμε!

6 & 7  / 11   Ώρα  12 : 45

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Μαθητές Γελ Σύρου

Πηγή: http://cyclades24.gr/

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. Pingback: Luck Factor Zero

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!