Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Άνοιγμα και στην Κίνα… Fam Trip Κινέζων Tour Operators στην Σαντορίνη

wine museum_chinese fam trip

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή 27/05 το Fam Trip με τους Κινέζους Tour Operators.

Το ταξίδι γνωριμίας  διοργανώθηκε από τον ΕΟΤ Σαγκάης και Ελλάδας καθώς και τους κατά τόπους Δήμους και είχε σταθμούς την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Χίο.

Fam Trip Chinese Tour Operators 3

Στο νησί μας οι 7 τουριστικοί πράκτορες (τα μεγαλύτερα γραφεία και αεροπορικές εταιρίες από τη Σαγκάη) και οι 2 δημοσιογράφοι που τους συνόδευαν, έμειναν για μία μέρα, μέσα στην οποία πήραν μια πολύ καλή εικόνα της Σαντορίνης. Μετά την μίνι κρουαζιέρα στην Καλντέρα, συναντήθηκαν κατ’ ιδίαν με τοπικούς επιχειρηματίες του τουρισμού. Η συμμετοχή των επιχειρηματιών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που εξέπληξε ευχάριστα όλους τους τουριστικούς πράκτορες.

Στόχος του Fam Trip ήταν η γνωριμία με τον προορισμό και την τοπική αγορά, γεγονός που επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Fam Trip Chinese Tour Operators 5

Πολλές ευχαριστίες για την αφιλοκερδή και σημαντική βοήθεια στους:  Ένωση Ξενοδόχων –El Greco Resort & Santorini Palace – για τη φιλοξενία, Hellenic Seaways για την μεταφορά του γκρούπ, NST Travel για τις μετακινήσεις στη Σαντορίνη, Sunset Oia Cruises για την βόλτα στην καλντέρα, Fanari Villas Restaurant για το υπέροχο δείπνο και το Μουσείο Οίνου Κουτσογιαννόπουλου για την ξενάγηση στον χώρο τους. Ολοκληρώνοντας, πολλές ευχαριστίες στον πρόεδρο κ. Λ.Τζούρο και στους υπαλλήλους του ΔΑΠΠΟΣ για την φιλοξενία των συναντήσεων στους χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!