Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις ΟΣΔΕ 2019 ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

roloi

Το άνοιγμα της ηλεκτρονικού συστήματος για την υποβολή δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης για το 2019 ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου, ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2019 όπως ανακοινώνει ο Οργανισμός Πληρωμών, ενώ αναμένεται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού το έγγραφο «Οδηγίες διαδικασίας υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης έτους 2019 & ενεργοποίησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης» για την υποβολή της αίτηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει:

Σήμερα 10 Απριλίου 2019 ξεκινά η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για το 2019, δια της οποίας χορηγούνται όλες οι άμεσες ενισχύσεις, οι ενισχύσεις των μέτρων των μικρών νησιών Αιγαίου Πελάγους, καθώς και εκείνες των μέτρων αγροτικής ανάπτυξης που συνδέονται με εκτάσεις ή ζωικό κεφάλαιο. Η ενιαία αίτηση ενίσχυσης υποβάλλεται ηλεκτρονικά είτε απευθείας από τον γεωργό, μέσω on-line συστήματος στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, είτε μέσω Κέντρου Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ), που έχει πιστοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ειδικά για τον σκοπό αυτόν.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2019 ημέρα Τετάρτη, ενώ για τις εκπρόθεσμες αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, επιβάλλεται ποινή 1% για κάθε εργάσιμη μέρα επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων – άρθρο 13, Καν(ΕΕ)640/2014).

Προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού το έγγραφο «Οδηγίες διαδικασίας υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης έτους 2019 & ενεργοποίησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης» για την υποβολή της αίτηση.

Αναλυτικά ΕΔΩ η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα το θέμα του ΟΣΔΕ είχε ανοίξει έναν μεγάλο κύκλο αντιπαραθέσεων των εμπλεκόμενων φορέων. 

Πηγή: https://www.agronews.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!