Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Ανώδυνη Ομορφιά

196640363-thumb-large

Από το 1990 που αναπτύχθηκε η αισθητική χειρουργική στην Ελλάδα, επιθυµία της πλειοψηφίας των γυναικών, για ευνόητους λόγους, είναι να διατηρήσουν ή να επανακτήσουν τη νεότητά τους χωρίς να αναγκαστούν να καταφύγουν στο νυστέρι. Θέλουν επίσης αυτό να γίνει γρήγορα, χωρίς κόστος χρόνου που θα τις κρατήσει µακριά από τις δραστηριότητές τους, αλλά και χωρίς πόνο. Ζητούν πολλά;

Καθόλου, απαντά ο πλαστικός χειρουργός ∆ρ. Ιωάννης Λύρας, ο οποίος µας συστήνει τέσσερις «πλαστικές χωρίς νυστέρι», αναίµακτες, ανώδυνες, άµεσης απόδοσης και εξαιρετικά αποτελεσµατικές βραχυπρόθεσµα αλλά και µακροπρόθεσµα. Η νέα, αναίµακτη βλεφαροπλαστική διαρκεί µόλις 10 λεπτά και εφαρµόζεται σε περιπτώσεις ήπιας χαλάρωσης των άνω βλεφάρων, µε τη χρήση µηχανήµατος τελευταίας τεχνολογίας που χρησιµοποιεί τη θεραπεία πλάσµατος µε ραδιοσυχνότητες. Στόχος της είναι να συρρικνωθεί διακριτικά και προοδευτικά το λεπτό δέρµα γύρω από τα µάτια, έτσι ώστε να αντιµετωπιστούν τα σηµάδια της κούρασης και οι πλάγιες ρυτίδες που βαραίνουν το βλέµµα.

«Η τεχνική πραγµατοποιείται µε τοπική αναισθησία, µε ασφάλεια και ανώδυνα, ενώ τα αποτελέσµατά της είναι εντυπωσιακά και µόνιµα», επισηµαίνει ο ∆ρ. Λύρας. Σε τρεις ηµέρες από την εφαρµογή της µπορεί να χρησιµοποιηθεί make up και ενόσω η βιολογική διαδικασία θα εξελίσσεται –για περίπου 10 ηµέρες– η ενδιαφερόµενη θα µπορεί να µετέχει στις περισσότερες κοινωνικές υποχρεώσεις της. Η µέθοδος συνιστάται σε όσες αισθάνονται τα πάνω βλέφαρά τους βαριά και το βλέµµα κουρασµένο. Η ανανέωση είναι εντυπωσιακή. Η πλαστική χωρίς νυστέρι στο ενοχλητικό «προγούλι» –µια αισθητική επιβάρυνση που αφορά τις γυναίκες όλων των ηλικιών, αφού αυτό «βαραίνει» το πρόσωπο δείχνοντάς το κουρασµένο και παχύ– γίνεται πραγµατικότητα µε τη νέα τεχνική µε λιποδιαλυτικές ενέσεις, µε ή χωρίς τα γνωστά νήµατα. Στόχος της είναι να διαλυθεί το λίπος και να αποβληθεί σταδιακά από τον οργανισµό. Το κοκτέιλ που χρησιµοποιείται δρα ως ισχυρός λιποδιαλυτής στο διπλοσάγονο, άλλα και σε άλλες περιοχές, όπως µπράτσα, κοιλιά, ψωµάκια. Όσο για τα νήµατα, τα αποτελέσµατα είναι θεαµατικά, διότι επιτυγχάνεται σαφής γωνία λαιµούγνάθου καθώς και άµεση σύσφιξη και ανόρθωση της περιοχής χωρίς χειρουργείο.

«Και οι δύο µέθοδοι», εξηγεί ο ∆ρ. Ιωάννης Λύρας, «γίνονται µέσα σε 10 λεπτά, χωρίς πόνο, µε ασφάλεια και µε αποτελέσµατα άµεσα ορατά, που θα σας ενθουσιάσουν». Το υγρό lifting, γνωστό και ως liquid lift, στηρίζεται στη χρήση ενέσιµων υλικών τελευταίας γενιάς (υαλουρονικό οξύ ή λίπος) προσφέροντας ανόρθωση, σύσφιξη του περιγράµµατος του προσώπου και γέµισµα των ρυτίδων στις περιοχές όπου χρειάζεται, όπως κρόταφοι και ζυγωµατικά. «Το αποτέλεσµα είναι ένα πρόσωπο τριγωνικό, δηλαδή πιο σφριγηλό στο κάτω µέρος και πιο γεµάτο επάνω, νεανικό και φρέσκο, που κρύβει τη χαλάρωση της ηλικίας, εξηγεί ο ∆ρ. Λύρας. Η εφαρµογή της µεθόδου είναι απλή και ανώδυνη, πραγµατοποιείται µε τοπική αναισθησία, ενώ τα αποτελέσµατα είναι άµεσα ορατά, χωρίς να εµποδίζουν τη γυναίκα να ασκεί τις ηµερήσιες δραστηριότητές της. Συνιστάται σε γυναίκες µεταξύ 29 και 49 ετών.

Η Μεγέθυνση στήθους χωρίς νυστέρι, µε αυτόλογο λίπος –από το σώµα δηλαδή της ίδιας της γυναίκας που εφαρµόζει τη µέθοδο, αντληµένο από σηµεία όπου αυτό περισσεύει (π.χ. ψωµάκια)– και όχι µε ενθέµατα σιλικόνης, επιτυγχάνει συνολική σµίλευση του σώµατος και φυσική ενίσχυση του στήθους, που θα γίνει πιο σφριγηλό και πιο θελκτικό, αφού το λίπος θα συµπεριφερθεί ως φυσικό δοµικό υλικό. Η µέθοδος δίνει θεαµατικά αποτελέσµατα µέσα σε λίγο χρόνο και χωρίς κόπο, ενδείκνυται δε για αύξηση στήθους κατά ένα νούµερο. ―Για περισσότερες πληροφορίες: www.ioannislyras.gr

portrait

∆ρ. Ιωάννης Λύρας ∆ιευθυντής Πλαστικός Χειρουργός Επίτιµος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα

Πηγή: Καθημερινή

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!