Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Αντώνης Αντώνογλου: Να ασκηθούν ένδικα μέσα για το Αιολικό στο Φραγκάκι Κορθίου

Ολοκληρώθηκε το πρώτο δημοτικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη (λόγω κορονοϊού) για ένα θέμα που αφορά όλους τους Ανδριώτες, τις ανεμογεννήτριες. Παρόλα αυτά από τους 21 συμβούλους  έλειπαν  ο κύριος Μανώλης Βαμβουκας (λόγω τεχνολογίας) και όλη η συμπολίτευση μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου (θεματοφύλακά του Δ.Σ.). Με έλλειψη ενημέρωσης ότι δεν θα συμμετέχουν σύσσωμη η συμπολίτευση, το οποίο ενέχει στοιχείο μη σεβασμού της δημοκρατικής διαδικασίας του Δήμου.
Η αντιπολίτευση σύσσωμη στηρίζει την δημοτική αρχή για να προβεί στις αναγκαίες  δράσεις  και η δημοτική  αρχή σύσσωμη απαξιώνει την όλη προσπάθεια για το καλό του νησιού.
Η απόφαση του σημερινού συμβουλίου ζητάει από τον δήμαρχο Άνδρου όπως την επόμενη εβδομάδα που θα συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή, να εισάγει προς συζήτηση και λήψη απόφασης ως κατεπείγον θέμα την άσκηση όλων των ένδικων μέσων κατά της ήδη χορηγηθείσας άδειας εγκατάστασης ΑΣΠΗΕ στη θέση Φραγκάκι Δ.Ε. Κορθίου που προτείνει ο δικηγόρος κύριος Κόλλιας κατά την γνωμοδότηση του.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Αντωνογλου Αντωνης
Δημοτικός σύμβουλος Νέοι Ορίζοντες 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!