Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Αντώνης Αντώνογλου: Ποιος οφείλει απαντήσεις κ. Δήμαρχε;

Κύριε Λοτσάρη, Δήμαρχε Άνδρου,

Πρέπει το ταχύτερο δυνατό να αντιληφθείτε, εσείς είσαστε ερωτώμενος από τους δημότες της Άνδρου (των οποίων η κυρία Μαμάη κι εγώ μεταφέραμε το ερώτημα). Επομένως για την ταμπακιέρα εσείς δεν βγάλατε κουβέντα.

Εσείς είσαστε ερωτώμενος και για την αύξηση κατά 4.5 εκατομμύρια  ευρώ για τον ΧΥΤΥ στην Πλούσκα. Απαντήστε στους Ανδριώτες ποια επιπλέον έργα δικαιολογούν τέτοιου μεγέθους υπέρβαση της αρχικής κοστολόγησης.

Ως προς την θέση μου για την χωροθέτηση του ΧΥΤΥ, τονίζω για μια ακόμα φορά ότι ως Δημοτικός Σύμβουλος εκπροσωπώ τους Δημότες και είμαι στο Δημοτικό Συμβούλιο η φωνή που μεταφέρει τις θέσεις τους. Και όχι η φωνη εκεινη που αλλα ελεγε προεκλογικα και αλλα μετεγλογικα.

 ο Εφόσον η συντριπτική  πλειοψηφία των κατοίκων της Υδρούσας αντιτίθεται στην χωροθέτηση στην Πλούσκα, οφείλω όπως έχω μέχρι σήμερα πράξει, να ψηφίζω σύμφωνα με αυτή.

Παράλληλα αναγνωρίζοντας το μέγεθος του προβλήματος της διαχείρισης των σκουπιδιών κι έχοντας εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του π. Δημάρχου Θ. Σουσούδη συνεχίζω την συμπόρευσή μου με αυτόν απόλυτα αρμονικά. Σας είναι αδιανόητο, όπως φαίνεται σε κάθε σας κίνηση, να καταλάβετε πώς μπορούν να συνεργάζονται με σεβασμό ακόμα κι αν σε κάποια θέματα τοποθετούνται διαφορετικά είτε σύμβουλοι του ίδιου συνδυασμού είτε και διαφορετικών συνδυασμών.

Πολύ άκομψα θελήσατε να επιβάλλετε σιωπή στους κάθε λογής αντιπάλους, χρησιμοποιώντας μεθόδους που περιλαμβάνουν από λιβελογραφήματα εναντίον τους, προσωπικές τηλεφωνικές παρενοχλήσεις έως το πρόσφατο εξώδικο προς τον Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης.

Αντί να απολογηθείτε για τα γεγονότα της ημέρας, επιτεθήκατε στον πολιτικό σας αντίπαλο, που θα μπορούσε να είχε απλά προχωρήσει σε καταγγελία του περιστατικού κι αντί τώρα να ωρύεστε εναντίον του, να απολογείστε ενώπιον Εισαγγελέος.

Είτε σας αρέσει είτε όχι είσαστε σε θέση διαρκούς ελέγχου και είσαστε υποχρεωμένος να απαντάτε σε κάθε ερώτημα δημότη ή συμβούλου.

Ο Δήμος δεν είναι το Επαρχείο στο οποίο περάσατε μια ξένοιαστη θητεία με μοναδική απασχόληση την  υπονόμευση του έργου του π. Δημάρχου προσβλέποντας στην δική σας εκλογή.

Νέα ήθη, ανήθικα εισάγετε στην Άνδρο κύριε Λοτσάρη κι επειδή δεν καταφέρνετε να τα επιβάλετε έχετε χάσει την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία που οφείλει να έχει ένα δημόσιο πρόσωπο.

Το νευρικό, στα όρια υστερίας ύφος των απαντήσεων στα ερωτήματά μας καταμαρτυρά πως δεν αντέχετε ούτε τον έλεγχο, ούτε την κριτική ούτε την λογοδοσία.

Κυρίως όμως αποκαλύπτει πόσο υποκριτικά ζητήσατε την συνεργασία των εκτός του συνδυασμού σας Δημοτικών Συμβούλων.

Αντώνης Αντώνογλου


Το ιστορικό

Διάνοιξη δρόμου για λόγους πυρασφάλειας προς την Πλούσκα;

Δήμος Άνδρου για διάνοιξη δρόμου πυροπροστασίας στη Πλούσκα: «Καμία τέτοια πρόθεση και καμία τέτοια πρωτοβουλία»

Αντώνης Αντώνογλου: Μια διευκρινιστική απάντηση… στην ειρωνική απάντηση του Δημάρχου Άνδρου

Δήμαρχος Άνδρου: Για την ταμπακιέρα κάτι κ. « Α. Αντώνογλου»;

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!