Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Αντώνης Συρίγος: Περιοδεία σε χωριά της Τήνου

maxresdefault

Tην Τήνο  επισκέφθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων Αντώνης Συρίγος  χθες το απόγευμα. Πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά  όπου και απάντησε στις απορίες των κατοίκων, άκουσε την αγωνία τους   και τους προβληματισμούς τους.

Διευκρίνισε σε όλους ότι το ΟΧΙ σημαίνει   ΟΧΙ   στη συμφωνία της 25ης Ιουνίου. Δηλαδή ΟΧΙ  στην αύξηση του  ΦΠΑ  στα νησιά, ΟΧΙ στη  διάλυση του αγρότη,  ΟΧΙ στη μείωση  συντάξεων στα 380€ για όλους. Ανέφερε ότι  το ίδιο το ΔΝΤ στις 26 Ιουνίου δημοσίευσε  μελέτη του, όπου επεσήμαινε ότι το χρέος  της  Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο. Μια μελέτη που την ήξεραν από πριν οι εταίροι  αλλά εκβιαστικά   και  καταχρηστικά  θέλησαν να δώσουν τελεσίγραφο  στην  Ελλάδα  να υπογράψει μια επαχθή  συμφωνία.

«Η Ελλάδα  δεν  εκβιάζεται»  ανέφερε  ο  Αντώνης  Συρίγος  και στις  5 Ιουλίου  ο καθένας και η καθεμία  πρέπει να αναλάβουν  τις  ευθύνες  τους. Είναι  η ιστορική στιγμή να πούμε  ΟΧΙ και  να υπενθυμίσουμε  σε όλους  ότι είμαστε  ένας λαός περήφανος  που δεν  υποτάσσεται  και δεν εκβιάζεται.

Σήμερα ο βουλευτής επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, τον Δήμο, την αγορά όπου και  συνομίλησε   με  εργαζόμενους.  

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!