Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Απαλλάσσει τα σωματεία από τα τέλη χρήσης των αθλητικών χώρων ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης

7442646d2f4a3b01e29b37918d6e500c_XL

Μία απόφαση θα αποτελέσει σταθμό όσο αφορά την λειτουργία και την βιωσιμότητα των σωματείων της Σύρου λήφθηκε χθες από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Σύρου Ερμούπολης.

Συγκεκριμένα η οικονομική επιτροπή του δήμου, λαμβάνοντας υπόψιν τις γνωμοδοτήσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων και της αθλητικής επιτροπής, αποφάσισε να απαλλάξει όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού από τα τέλη χρήσης των αθλητικών χώρων, δίνοντας έτσι μία σημαντική οικονομική ανάσα στις διοικήσεις που πασχίζουν καθημερινά για την βιωσιμότητα των συλλόγων.

Όλα ξεκίνησαν από τις συναντήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί στο τέλος του 2018 μεταξύ της ΕΠΣ Κυκλάδων και των σωματείων της με τον δήμαρχο  κ. Γιώργο Μαραγκού. Οι συναντήσεις και οι πιέσεις αυτές φαίνεται ότι, απέδωσαν καρπούς, αφού ακολούθησε η έγγραφη γνωμοδότηση της ένωσης προς τον δήμο, όπως επίσης η θετική γνωμοδότηση της αθλητικής  και οικονομικής επιτροπής, που εν τέλει έφεραν αυτή τη σημαντική απόφαση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η σημαντική απόφαση εναρμονίζει τον δήμο Σύρου Ερμούπολης με τα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια, καθώς από αυτά που γνωρίζουμε καμία δημοτική αρχή δεν χρεώνει την χρήση των αθλητικών χώρων.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του δήμου Σύρου Ερμούπολης.

Πηγή: https://www.sportcyclades.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!