Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Προέδρου του Λ.Τ. Τήνου – Άνδρου

Η δημοτική μας παράταξη, » Άνδρος Νέοι Ορίζοντες», αποδοκιμάζει απερίφραστα τις συνεχιζόμενες αναφορές και προσβολές, του κ. Γ. Σανταμούρη, προέδρου του ΔΛΤ ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ, προς την ευαίσθητη ομάδα συνανθρώπων μας, τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τέτοιου είδους σκέψεις, απόψεις και εκφράσεις δεν τιμούν τον άνθρωπο ως οντότητα, την κοινωνία, την θρησκεία και την πολιτεία μας και μας βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετους.

Προηγήθηκε ανάλογη αποδοκιμασία των πρώτων χαρακτηρισμών και αναφορών του προέδρου του ΔΛΤ, από μέλος της παράταξης μας και μέλος του ΔΣ του ΔΛΤ, όπου στη τελευταία σύσκεψη του Λιμενικού Ταμείου, συμφώνησε απόλυτα, σε ψήφισμα που αποδοκίμαζε και καταδίκαζε τις εκφράσεις, που αναφέρονταν σε ΑΜΈΑ.

Η συνεχιζόμενη όμως αναφορά, στην ευαίσθητη εκείνη ομάδα των συνανθρώπων μας, εκ μέρους του προέδρου του ΔΛΤ, ξεπερνάει τα όρια της προσωπικής κόντρας του προέδρου με τον δήμαρχο Άνδρου και καταδικάζουμε σύσσωμη η παράταξή μας, την συμπεριφορά αυτή.

Τέλος, με δεδομένη την απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου του ΔΛΤ, αναμένουμε από τον δήμαρχο Τήνου τις διορθωτικές εκείνες κινήσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η ηρεμία και να εξομαλυνθεί η κατάσταση στο ΔΛΤ.

«ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»


 

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!