Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Απόδοση τιμών σε μέλη της Λέσχης Ανδρίων

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της πολύ παραγωγικής θητείας του Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων, το Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων αποφάσισε ομόφωνα να αποδώσει τιμές σε τρία πρόσωπα τα οποία συμβάλανε έμπρακτα στην διατήρηση της κατά τις δύσκολες περιόδους της των προηγούμενων δεκαετιών, στην μετάβασή της στην παρούσα διοίκηση και στην νεότερη γενιά ανδριωτών και μελών της Λέσχης Ανδρίων:

Τα τρία αυτά πρόσωπα είναι:

1. Αλέξανδρος Δ. Χελιώτη, ο οποίος διατέλεσε πρόεδρος της Λέσχης Ανδρίων από το 1999 έως το 2008, στον οποίο θα απονεμηθεί ο τίτλος του Επίτιμου Πρόεδρου της Λέσχης Ανδρίων

2. Εμμανουήλ Ν. Ψυχάλης, ο οποίος διατέλεσε πρόεδρος της Λέσχης Ανδρίων από το 2008 έως το 2018, στον οποίο θα απονεμηθεί ο τίτλος του Επίτιμου Πρόεδρου της Λέσχης Ανδρίων

3. Σπυρίδων Λ. Πολέμης, ο οποίος υποστήριξε την Λέσχη Ανδρίων στην προετοιμασία και μεταστέγαση της στην παρούσα έδρα της από το 2011, στον οποίον θα απονεμηθεί ο τίτλος του Μέγα Ευεργέτη και Επίτιμου Μέλους της Λέσχης Ανδρίων.
 
Παράλληλα με την τελετή απόδοσης τιμών θα τελεστεί αγιασμός και παράδοση της εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας στη Λέσχη Ανδρίων, δέηση του Πατέρα Ελευθέριου Φραδέλου.
 
Η τελετή θα γίνει στη Λέσχη Ανδρίων την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00.
 
Κατά την διάρκεια της τελετή θα τηρηθούν τα μέτρα μη-εξάπλωσης του κορωναϊού.

Με εκτίμηση, 

Το Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!