Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο Internet σε Αμόλοχο, Μακροτάνταλο και Βιτάλι

Ανακοίνωση Δήμου Άνδρου

Πιάνει και πάλι το σήμα

Προς τους κατοίκους σε Αμόλοχο, Μακροτάνταλο και Βιτάλι

Αποκαταστάθηκε πλήρως η βλάβη που είχε παρουσιαστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο σύστημα αναμετάδοσης σήματος Ίντερνετ στις περιοχές του Αμόλοχου, του Μακροτάνταλου και του Βιταλίου.

Η βλάβη ήταν μεγάλη και χρειάστηκαν δυο ημέρες για την αποκατάσταση της. Ήταν επιβεβλημένο να χρησιμοποιηθούν αρκετά νέα υλικά, μέσα σε αυτά και νέα κεραία. Λόγω της τοποθέτησης της νέας κεραίας, σας επισημαίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση.

Θα χρειαστεί να επιλεγεί η νεα κεραία στο σύστημα σας για τη λήψη σήματος. Όποιος δεν γνωρίζει πως να το κάνει αυτό θα ήταν προτιμότερο να συμβουλευτεί κάποιον γείτονα του ή κάποιον ειδικό. Πιθανώς εκτεταμένος πειραματισμός μπορεί να δημιουργήσει, όπως παλαιότερα, πρόβλημα στο σύστημα αναμετάδοσης.

Ο Δήμος μας, αφουγκραζόμενος την ευλόγως επιτακτική ανάγκη της δυνατότητας χρήσης Ίντερνετ είτε για ενημέρωση, είτε για να μπορούν τα παιδιά να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα, επιμελήθηκε για την αποκατάσταση της αναφερόμενης βλάβης, παρόλη τη γενικότερη δυσχέρεια που έχει δημιουργηθεί με αφορμή την παγκόσμια αρνητική συγκυρία λόγω της πανδημίας του Κορωνοιού.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Ο Δήμαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λοτσάρης

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!