Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Αποκρουστικό δημοσίευμα ενάντια στον τουρισμό της Ελλάδας από το CNN

cnn-620x320

Με έναν άκρως προκλητικό τίτλο, o αρθρογράφος του CNN καλεί τους μελλοντικούς τουρίστες της Ελλάδας να ξανασκεφτούν τις διακοπές τους στη χώρα.

Προσπαθώντας να ”προστατεύσει” τα εκατομμύρια των παραθεριστών στην περίπτωση, Grexit και επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή αναφέρει ”Μήπως ήρθε η ώρα να ακυρώσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα;”

Στη συνέχεια θέτει ερωτήσεις που ενδεχομένως να λύνουν τυχόν απορίες που έχουν οι τουρίστες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν φέτος στην Ελλάδα.

Τι θα γίνει με τις πιστωτικές κάρτες; Yπάρχει κίνδυνος να μην λειτουργήσουν; Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ θα δέχονται τα καταστήματα πληρωμές σε ευρώ; Yπάρχει θέμα ασφάλειας; Eνδεχόμενες ταραχές ή αύξηση της εγκληματικότητας. Θα συνεχίσουν τα πλοία κανονικά τα δρομολόγιά τους ή υπάρχει κίνδυνος να «παγιδευτούν» στην Ελλάδα; Oι τιμές θα αυξηθούν ή θα πέσουν;

Οι απαντήσεις που δίνονται πάντως δεν προτρέπουν τους τουρίστες να ακυρώσουν τις διακοπές τους αφού και στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο εκείνοι θα είναι διασφαλισμένοι.

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!