Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Αλαλούμ με την έκδοση των προσωρινών πινάκων

koinonikos-tourismos-1

Νέα άτυπη αναβολή στην έκδοση των αποτελεσμάτων με τους προσωρινούς πίνακες των δικαιούχων του κοινωνικού τουρισμού, έδωσε ο ΟΑΕΔ. Αν και τα αποτελέσματα ήταν να ανακοινωθούν στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας και θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο ότι θα ανακοινωθούν σήμερα Τετάρτη, τελικά η έκδοση τους πήρε νέα παράταση.

Πλέον σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα αναμένονται μέχρι την Παρασκευή. Ωστόσο κάθε μέρα καθυστέρησης δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους δικαιούχους αφού θα δυσκολευτούν να βρουν καταλύματα για τη θερινή σεζόν.

Επίσης στις 10 Ιουλίου λήγει το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού του 2018 και φυσικά το νέο του 2019 δεν θα έχει ξεκινήσει αφού μετά τα προσωρινά αποτελέσματα θα υπάρξουν ενστάσεις και τα τελικά αποτελέσματα θα βγουν το λιγότερο μετά από 10 με 15 μέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων–ωφελουμένων ορίζεται από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις εντός του χρονικού διαστήματος της ως άνω παραγράφου, ενώ προσαυξάνεται κατά πέντε επιπλέον διανυκτερεύσεις για τους δικαιούχους–ωφελούμενους που επιλέγουν τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω.

Πηγή: https://www.aftodioikisi.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!