Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Αστρολογική βραδιά: Μια ξεχωριστή εκδήλωση στην Άνδρο για καλό σκοπό…

Πραγματοποιήθηκε η προχθεσινή Αστρολογική βραδιά στον όμορφο χώρο του Cine Αυλή στην Χώρα της Άνδρου.

Ο Θανάσης Ματσώτας μίλησε για όλα τα φλέγοντα θέματα με ιστορικές αναφορές στις πανδημίες, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στις Αμερικανικές εκλογές, αναφέρθηκε στις δυσκολίες των επόμενων χρόνων και έδωσε μια γενική εικόνα για το τι θα ακολουθήσει σε προσωπικό και γενικότερο επίπεδο.

Οι ερωτήσεις και οι απορίες του κοινού απαντήθηκαν ενώ το χιούμορ και η καλή διάθεση στόλισαν την εκδήλωση.

Τα έσοδα δόθηκαν στο Φιλοζωϊκό Σωματείο του νησιού, που αντιπροσώπευσε ο Πρόεδρος Μαθιός Μανσόλας, που ήταν και ο μόνος που τίμησε με την παρουσία του αυτή την προσπάθεια.

Θεωρώ υψίστης σημασίας κίνηση να αναφέρω, πως χωρίς τη βοήθεια της εκπαιδευτικού Αλίκης Περτέση και του Νίκου Κοττέ αλλά και την πολύτιμη  βοήθεια του Έπαρχου Δημήτρη Λάσκαρη που επιπλέον πρόσφερε και το κέρασμα, η εκδήλωση αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Επίσης σημαντικό θεωρώ να ευχαριστήσω το κοινοτικό συμβούλιο που ομόφωνα και άμεσα ενέκρινε την αίτηση, το ίδιο και τον κ. Λευτέρη Μπάλα από το δημοτικό συμβούλιο και τους Κατερίνα Βούλγαρη και Γιάννη Μήλα από πλευράς Δήμου, για τον ζήλο και την προθυμία τους.

Εύχομαι να λιγοστέψουν τα υποσιτισμένα και ταλαίπωρα αδέσποτα, αν και τα μέλη της φιλοζωϊκής έδειξαν με τη συνολική στάση τους, να μην έχουν ανάγκη από ανάλογες στηρίξεις.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αλαδινού – Άνδρος

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. Μαρία

    Το ότι τα μέλη-εθελοντές του συλλόγου δεν εμφανίστηκαν, ίσως και να πρέπει να σας βάλει σε σκέψη ότι δεν ενδιαφέρονται για άστρα και προβλέψεις…Επίσης το ότι δεν ήρθαν ,δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται για τα αδέσποτα.Είναι πολλές αυτές οι φορές που έχουν δώσει απο την τσέπη τους λεφτά .Εχουν βραχεί απο καταιγίδα,έχουν παγώσει το χειμωνα και όλα αυτά για να τα ταίσουν, κτλ κτλ
    Τα 7 ευρώ τους θα τα δώσουν με τον δικό τους τρόπο όπως το κάνουν μέχρι και τώρα,δεν είναι απαραίτητο να είναι κάπου που δεν επιθυμούν. Ουτε οταν κάποιος προσφέρει κάτι πρέπει να περιμένει το μπράβο και το χειροκρότημα για να το κάνει.Καλα κάνατε και κάνατε αυτό που μπορούσατε.Θα έπρεπε να αρκεστείτε σε αυτο.

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!