Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη: Λίγο πριν την Πανσέληνο, τα άστρα μας λένε..

astra

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Η Πανσέληνος που ταυτίζεται με το πάθος και αποκόπτεται από τη λογική

Η κορύφωση της κόντρας Ήλιου – Σελήνης στον άξονα Ταύρου –  Σκορπιού στις 3.17 μετά τα μεσάνυχτα, σηματοδοτεί τη σημερινή Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 3 μοίρες του Σκορπιού.

Πρόκειται για μια πολύ έντονη Πανσέληνο που επηρεάζει περισσότερο Ταύρους – Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από τις 3 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Κανείς όμως δεν ξεφεύγει από τη σαρωτική επιρροή της καθώς ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη συνοδεύεται από τον ανάδρομο Κρόνο και οι δύο μαζί κοντράρονται με τον ανάδρομο Δία, την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη συναντιέται σε απόσταση αναπνοής με τον Ουρανό.

Όλα αυτά μας λένε πως εδώ και μέρες έχουμε διαπιστώσει πως τα γεγονότα κινούνται με ραγδαίους ρυθμούς και είτε κυλάνε είτε κολλάνε, δοκιμάζοντας τα όρια των αντοχών μας.

Σήμερα λοιπόν αλλά και τις επόμενες δυο μέρες τουλάχιστον, θα πρέπει να δούμε τις πραγματικές μας ανάγκες και να βρούμε τρόπο να τις καλύψουμε.

Ο τρόπος αυτός όμως δεν θα πρέπει να είναι ριψοκίνδυνος καθώς όλες οι προτροπές της Πανσελήνου μας ωθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι δύσκολο να μην χάσουμε τον έλεγχο και ακόμα πιο δύσκολο είναι να συγκρατηθούμε και να μην ξεσπάσουμε, μοιράζοντας απωθημένα από εδώ και από εκεί αδιακρίτως και αμετανόητα.

Δεν μας ενδιαφέρει αν έχουμε δίκιο ή άδικο, μας ενδιαφέρει μόνο να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε.

Στην αντίπερα όχθη, η Πανσέληνος αυτή ανακινεί γεγονότα και δίνει ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, που αν διαχειριστούμε ψύχραιμα, θα μπορέσουμε να έχουμε σημαντικά μακροπρόθεσμα οφέλη.

Τέλος πολύ σημαντικό σε αυτή την Πανσέληνο είναι η πρόθεση να επικρατήσουμε σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ οικονομικά θέματα χρειάζονται πολύ λεπτούς χειρισμούς γιατί ακροβατούν επικίνδυνα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες, η συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια παίρνει γιγαντιαίες διαστάσεις σε ότι αφορά τη σημασία τους στη ζωή σας. Ζητάτε διαβεβαιώσεις, αποδείξεις και εχέγγυα. Το πάθος γίνεται ανεξέλεγκτο ενώ σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται ανελέητα.

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είστε έτοιμοι να ξοδέψετε πολλή ενέργεια, πολύ χρήμα και πολύ συναίσθημα, προκειμένου να νιώσετε αποδεσμευμένοι από τη ρουτίνα και το συνηθισμένο. Κάνετε τολμηρές κινήσεις μόνο και μόνο για να νιώσετε λύτρωση. Αν βάλετε λίγη περίσκεψη σε όλα αυτά μπορεί να δείτε να ξεδιπλώνονται θαύματα.

Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες, η πίεση που αισθάνεστε τον τελευταίο καιρό κορυφώνεται και οι εξελίξεις σας αποσυντονίζουν ακόμα περισσότερο. Κούραση σωματική και ψυχολογική σας καλύπτει ενώ μπορεί να έχετε απώλειες που δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι αυτές. Δείτε τα σημάδια και αποδεχθείτε τα γεγονότα ως μοιραία.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!