Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη: Ο καθημερινός περίπατος των άστρων το Σαββατοκύριακο

astra

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν μπορείς να εμποδίσεις το προκαθορισμένο αλλά σκέψου μήπως μπορείς να το προκαθορίσεις εσύ.
Μέσα στην έντονη επιρροή της Νέας Σελήνης και σε κάποιες ειδήσεις που αιφνίδια μπορεί να έφτασαν στα αυτιά πολλών από εμάς, το Σ/Κ που ακολουθεί είναι πολύ επικοινωνιακό και γίνεται μέσο έκφρασης και διαπραγματεύσεων.
Το Σάββατο η Σελήνη κάνει τα τελευταία της βήματα στον Ταύρο και λίγο πριν τον εγκαταλείψει η κορύφωση της αρμονικής όψης του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 4.00 το μεσημέρι, μας κάνει από το πρωί να αισθανόμαστε μια δύναμη με την οποία ελέγχουμε τις καταστάσεις ακόμα και τις πιο πολύπλοκες. Ως το απόγευμα η μέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα πάσης φύσεως με επικράτηση του ισχυρότερου.
Οι ώρες αυτές ευνοούν την κατάστρωση σχεδίων επαγγελματικού προσανατολισμού.
Στις 7.34 το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Διδύμους με σκοπό τη διεύρυνση των σκέψεων και της ανάγκης της επικοινωνίας, θέτοντας βάσεις για ένα πολύ ομιλητικό και θορυβώδες βράδυ.
Την Κυριακή από το πρωί ως το απόγευμα νιώθουμε έντονα την ανάγκη να αυξήσουμε την προσπάθεια για αυτό που έχουμε σαν επιδίωξη λόγω των δυσαρμονιών όψεων της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Δία στις 2.17 το μεσημέρι και στις 4.50 το απόγευμα, αντίστοιχα.
Η τάση μας είναι να υπερβάλλουμε ενώ παράλληλα η παραπλανητική διάθεση που επικρατεί μας αποσυντονίζει για λίγο από τους στόχους μας. Δεν είναι καθόλου ενδεικτικό διάστημα για να πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση, απλά κινούμαστε όπως ρέουν τα πράγματα και δεν επιμένουμε πεισματικά.
Στις 7.31 το απόγευμα η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο μας επαναφέρει σε ισορροπία και ως το βράδυ καλό θα ήταν να ανασυνταχτούμε και να σκεφτούμε σε σοβαρό επίπεδο τις ενέργειές μας για την εβδομάδα που ακολουθεί, η οποία αρχίζει με το χαρμόσυνο νέο του Δία σε ευθεία φορά.
Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, λόγω του ότι οι εξελίξεις για εσάς βρίσκονται εδώ και μέρες σε κομβικό σημείο, θα πρέπει να συγκεντρωθείτε πολύ αυτό το Σ/Κ και να σκεφτείτε πως δεν έχετε περιθώρια αναβολών και λικνισμάτων στο στρώμα της αμφιβολίας.
Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, το Σ/Κ αυτό σας δίνει άλλη μια γερή ώθηση να δράσετε αποτελεσματικά με ψυχραιμία και σύνεση. Έχετε στα χέρια σας και ενδείξεις και αποδείξεις. Κυνηγήστε όσο μπορείτε έναν επαγγελματικό σας στόχο.
Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες και Κριοί, έχετε κάνει τα απαραίτητα και τώρα βρίσκεστε σε αναμονή. Κάποιες φορές απογοητεύστε από συνεχείς καθυστερήσεις αλλά τώρα οφείλετε να φανείτε αποφασισμένοι να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας. Την εβδομάδα που έρχεται πρέπει να κινηθείτε πάση θυσία.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!