Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη… Τα ζώδια της Κυριακής, μας γεμίζουν ανεμελιά..

astra 2

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Η εφηβική αλάνα της ανεμελιάς και της ξενοιασιάς σε περιμένει να την αλωνίσεις

Μια ευχάριστη Κυριακή μας περιμένει μέσα στην αναμπουμπούλα της Πανσελήνου με τη Σελήνη να περνάει στον περιπετειώδη Τοξότη σήμερα στις 3.46 το μεσημέρι.

Χωρίς καμία συναναστροφή στο διάβα της, η Τοξοτίσια  Σελήνη δημιουργεί τη διάθεση να ξανοιχτούμε σε πέλαγα ευχαρίστησης.

Αν ταξιδεύουμε σήμερα η απόλαυση θα είναι διπλή εφόσον θα απολαύσουμε το ταξίδι μας περισσότερο, διαπιστώνοντας πως όλα βαίνουν κατ΄ευχήν και οι εικόνες χρωματίζουν αλλιώς το βλέμμα και την καρδιά μας.

Σήμερα νιώθουμε την ανάγκη να περιπλανηθούμε ειδικά από το μεσημέρι και μετά. Κανονίζουμε να συναντήσουμε φίλους, να απολαύσουμε τη θάλασσα, να προετοιμαστούμε για τις αγορές του Πάσχα απολαμβάνοντας τα ψώνια μας έχοντας για συνοδεία μια παιδιάστικη αφέλεια και νιώθοντας σαν να πηγαίνουμε πενταήμερη εκδρομή.

Κοιτάμε με αισιοδοξία γύρω μας και φιλοσοφούμε τα γεγονότα, δημιουργώντας μέσα μας μια γωνιά στη χαρά, που δεν μπορεί να μας την παραβιάσει κανείς.

Ενθουσιώδες προβλέπεται και το βράδυ και καλό θα ήταν να γεμίσουμε σήμερα τις μπαταρίες μας όσο μπορούμε, καθώς ξεκινά η Μ. Εβδομάδα με αρκετά προβληματικές αστρολογικές επιδράσεις.

Τοξότη, εκμεταλλεύσου την μέρα αυτή που σου δίνει ένα πολύτιμο διάλειμμα καθώς η γενικότερη πίεση που υφίστασαι θα σου χτυπήσει σύντομα και επιτακτικά την πόρτα σου.

Δίδυμε, Παρθένε και Ιχθύ, κάνε σήμερα ότι σου αρέσει έχοντας για άλλοθι το νεαρό πνεύμα της ηλικίας που θέλεις εσύ να είσαι. Διώξε κάθε αρνητική σκέψη και ξέδωσε όσο μπορείς.

Ζυγέ, Κριέ, Υδροχόε και Λέοντα, η μέρα ανήκει στους φίλους σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ταξίδεψε μαζί τους κυριολεκτικά και μεταφορικά και απόλαυσε τη χαρά να είσαι η εξαίρεση από έναν δύσκολο κανόνα.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ταύρε και Σκορπιέ, σε απασχολεί το αύριο και όχι το τώρα έχοντας πολλά στο μυαλό σου αλλά προσπάθησε σήμερα να αφιερωθείς μόνο στο παρόν. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους γι αυτό μην τους στερείς

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!