Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη: Τα ζώδια της Πέμπτης, 12/05

astra

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν υπάρχουν δισταγμοί όσον αφορά τη δράση μας παρά μόνο την αντίδρασή μας

Η αναστάτωση που προκλήθηκε τη χθεσινή μέρα σε πολλούς από εμάς με αιφνίδια γεγονότα, ειδήσεις και αναποδιές που μας έβγαλαν και εκτός ορίων, έρχεται να αποκατασταθεί με τη Σελήνη να περνάει στον Λέοντα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η μέρα αυτή τείνει να μας ηρεμήσει και πάνω απ όλα να τονίσει πως χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε τα πάντα και τους πάντες με αξιοπρέπεια χωρίς να εκτεθούμε σε όσα ο ανάδρομος Ερμής μας προκαλεί.

Από την άλλη, η αρμονική όψη της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη στις 9.49 το πρωί, δεν μας αφήνει με τα χέρια σταυρωμένα, αντίθετα μάλιστα είμαστε σε διαρκή δράση προσπαθώντας να βγάλουμε άκρη και να χειριστούμε τις καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η μέρα είναι πάρα πολύ δραστήρια, είμαστε σε συνεχή κίνηση και αυτό που την χαρακτηρίζει περισσότερο είναι η τάση μας να διαλευκάνουμε υποθέσεις πάση θυσία και να προετοιμαστούμε για αντεπίθεση.

Οι μέρες παρά τις ευνοϊκές επιρροές είναι και αρκετά δύσκολες με το αντίβαρο των αρνητικών επιρροών τους και χρειάζονται πολύ λεπτούς χειρισμούς.

Ωστόσο η σημερινή μέρα έχει κάτι ευχάριστο να μας προσφέρει αν αγνοήσουμε το πάθος και το θυμό μας και κινηθούμε απερίσπαστοι προς ένα σκοπό.

Κατά τα άλλα κυριαρχεί σήμερα αγωνιστικό πνεύμα και είναι κατάλληλη μέρα να παρθούν πρωτοβουλίες και σε καμία περίπτωση να μην αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν ερήμην μας.

Λέοντα η μέρα αυτή σου δείχνει πώς να αποφύγεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα κάνοντας κινήσεις που θα αποτρέψουν το βαρύ κλίμα.

Τοξότη, Κριέ, Ζυγέ, Δίδυμε και Υδροχόε, ο ενθουσιασμός και η σωματική σου ενέργεια σήμερα σε κάνουν να απολαμβάνεις τις δραστηριότητές σου, έτοιμος να ελιχθείς σε κάθε περίπτωση.

Ταύρε και Σκορπιέ, επειδή γνωρίζεις τα όριά σου και η μέρα στα υπενθυμίζει αν έχεις εξουσία να δράσεις για κάτι θα το επιτύχεις σε απίστευτο βαθμό. Αν όχι θα πιεστείς πολύ αλλά κάνε υπομονή.

Παρθένε, Ιχθύ, Αιγόκερε και Καρκίνε, η τακτική σου να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή, σήμερα ακυρώνεται. Η μέρα προστάζει να κινηθείς με αποφασιστικότητα και να λειτουργήσεις ακαριαία.

αναπνοές

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!