Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη: Τα ζώδια της Πέμπτης, μας προετοιμάζουν για τον ανάδρομο Ερμή!

astra

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Ο ανάδρομος Ερμής δίνει τη χαριστική βολή στις ανεπιθύμητες αναβολές μας

Η σημερινή μέρα υποδέχεται την στάση του Ερμή για να γυρίσει σε ανάδρομη φορά η οποία πραγματοποιείται στις 8.19 το βράδυ και αυτό σημαίνει πως η φάση των καθυστερήσεων, των αναβολών, της έντονης ασυνεννοησίας και των αλλόκοτων καταστάσεων μεγεθύνεται ακόμα πιο πολύ, καθώς πλέον 5 από τους 10 πλανήτες είναι σε ανάδρομη φορά.

Σήμερα λοιπόν ίσα που προλαβαίνουμε να τελειώσουμε σημαντικές υποθέσεις που καλό θα ήταν να μην ξεκινήσει η διευθέτησή τους με τον ανάδρομο Ερμή, εκτός αυτών που έχουν ήδη ξεκινήσει από παλιά και τώρα χρειάζεται να καταπιαστούμε ξανά με αυτές.
Φροντίζουμε επίσης να οργανωθούμε από σήμερα για τις μέρες του Πάσχα και να κλείσουμε έγκαιρα τα εισιτήρια επιστροφής.

Κατά τα άλλα η Σελήνη στον Αιγόκερω συνεχίζει να μας κρατά σε χαμηλούς τόνους οι οποίοι αν χρειαστεί να ενοχληθούν θα υπάρξουν εριστικές συμπεριφορές και αντιδράσεις, καθώς στις 12.21 το μεσημέρι έχουμε τη δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα ακολουθώντας στις 7.58 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό.

Προσέχουμε σήμερα τα νεύρα στη δουλειά και στις προσωπικές μας επαφές με όλους διότι η ένταση είναι μεγάλη ακόμα και αν δεν φαίνεται αλλά χρειάζεται μια μικρή μόνο σπίθα για να φουντώσει η φωτιά της.

Στις 11.53 το βράδυ η κορύφωση της αρμονικής όψης της Σελήνης με τον ανάδρομο πλέον Ερμή μας προσφέρει μια πολύτιμη ευκαιρία να επανεξετάσουμε τα δρώμενα, να ρίξουμε μια τελευταία ψύχραιμη ματιά στις εκκρεμότητές μας και να σκεφτούμε όσο πιο καθαρά μπορούμε τις ανάγκες μας. Χρειάζεται συγκέντρωση και προσπάθεια, ώστε να μην ξεχάσουμε κάτι, αν ταξιδεύουμε να μη λείψει κάτι πολύ χρήσιμο από τις βαλίτσες μας και γενικότερα να αφουγκραστούμε ψύχραιμα την καθημερινότητα.

Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι, αποφύγετε σήμερα να φυτρώσετε εκεί που δεν σας σπέρνουν και μην εμπλέκεστε με ψυχοφθόρες καταστάσεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην γίνεστε πιεστικοί όπως δεν θέλετε να γίνονται και οι άλλοι προς εσάς.
Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί, τακτοποιείστε όλα όσα εκκρεμούν, οργανωθείτε, κάντε πρόγραμμα και φροντίστε να τακτοποιήσετε τα πάντα στην εντέλεια. Είστε αυτοί που κινούνται καλύτερα από όλους γι αυτό σβήστε τη φωτιές γύρω σας όσο μπορείτε καλύτερα.
Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες, αισθάνεστε πως όλα σας ενοχλούν σήμερα, αλλά μπορείτε να βρείτε διέξοδο στα ενδιαφέροντά σας που θα σας κρατήσουν σε απόσταση ασφαλείας από σπασμωδικές και άσκοπες ενέργειες. Στραφείτε στον εαυτό σας.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!