Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη… Τα ζώδια της Τρίτης 12/04

Paper-art-e-astrologia-viram-belas-imagens-dos-signos-zodiacais

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Η διευκόλυνση που έρχεται στο διάβα μας είναι μια ευκαιρία που αρπάζεται από τα μαλλιά

Νέα τροπή στην καθημερινότητα φέρνει η σημερινή μέρα με πολύ ενδιαφέρουσες και απρόοπτες εξελίξεις, καθώς βοηθιέται η κατάκτηση της ψυχικής μας ισορροπίας.

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο στις 11.07 το πρωί και κινείται ανενόχλητη χωρίς άλλες συναναστροφές. Βρισκόμενη στο αγαπημένο της περιβάλλον, μας κάνει να αισθανόμαστε πιο κοντά στην οικογένεια ενώ νοιαζόμαστε για οτιδήποτε αφορά το σπίτι και τις ανάγκες του.

Αυτά όμως που κάνουν την ημέρα είναι ιδιαίτερη είναι αρχικά η αρμονική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 12.29 το μεσημέρι, που σε συνδυασμό με τη Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί την αίσθηση της απόλυτης κατανόησης των πραγμάτων χωρίς καμία δυσκολία.

Από το πρωί έως το απόγευμα συνεννοούμαστε με τους άλλους και νιώθουμε μια ταύτιση λες και ο ένας είναι στο μυαλό του άλλου. Οι υποθέσεις μας προωθούνται αμέσως και ανακαλύπτουμε μια διευκόλυνση σε όλες μας τις επιδιώξεις.

Εξαιρετικό διάστημα για συζητήσεις, προτάσεις, εξυπηρετήσεις, προώθηση ιδεών και καλλιτεχνικές δραστηριότητες με ανεπτυγμένο το αλάνθαστο ένστικτό μας.

Αν έχουμε κάτι στο μυαλό μας είναι ιδανική μέρα να το κινήσουμε, έχοντας περιθώριο και δύο μέρες ακόμα.

Στις 10.15 το βράδυ κορυφώνεται η αρμονική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Άρη, σε ένα πύρινο τρίγωνο που ξεσηκώνει κάθε κοιμισμένη ερωτική λήθη. Η σεξουαλική διάθεση είναι έντονη από το πρωί, ενώ το βράδυ αυτό είναι ιδανικό για ερωτικές διεκδικήσεις. Τολμηροί και χωρίς δισταγμούς κάνουμε κινήσεις προσέγγισης, ενώ δίνουμε μηνύματα που πάνε απευθείας στους παραλήπτες τους.

Βράδυ γεμάτο ενέργεια, κίνηση, τάση για διασκέδαση, χαρά και αρμονία.

Καρκίνοι, Ταύροι, Ιχθύες, Σκορπιοί, Παρθένοι και Αιγόκεροι, μην αφήσετε την μέρα αυτή να φύγει χωρίς να προσπαθήσετε να πάρετε κάτι που θέλετε. Όλα έχουν την τάση να κυλάνε ομαλά, είστε μεθοδικοί, μετρημένοι και στοχεύετε με αξιοπιστία και σύνεση. Η διαίσθησή σας σε συνδυασμό με τον έντονο συναισθηματισμό, σας οδηγούν εκεί που επιθυμείτε με απόλυτη επιτυχία.

Κριοί, Τοξότες, Λέοντες, Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι, αποτελείτε την απέναντι ομάδα που είστε πιο δυναμικοί, ασυγκράτητοι και ενθουσιώδεις απολαμβάνοντας και εσείς τα προνόμια της ημέρας. Ερωτικά όμως έχετε περισσότερες πιθανότητες να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να βιώσετε έντονες στιγμές.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!