Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Αθλητικός εισαγγελέας στην ελληνική ιστιοπλοΐα

Στην αθλητική δικαιοσύνη έφτασε το video των κορυφαίων Ελλήνων ιστιοπλόων, οι οποίοι κάνουν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας, για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι κ.α. που γίνονται από παράγοντες της ομοσπονδίας τους. Ο αθλητικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα κατά της διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν οι πρωταθλητές και στη δικαιοσύνη αυτά που αναφέρουν στις καταγγελίες τους στο επίμαχο video.

Στο συγκλονιστικό video κορυφαία ονόματα του αθλήματος, όπως Σοφία Μπεκατώρου, Νίκος Κακλαμανάκης, Τάκης Μάντης, Παύλος Καγιαλής κ.α., μιλάνε για τους ύφαλους που έχουν βρει στη στεριά από μία διοίκηση που, με ελάχιστες αλλαγές, διοικεί το άθλημα από τη δεκαετία του 1990. Χαρακτηριστικές ήταν οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία, μεταξύ άλλων, τονίζει στο video: «Το μοναδικό πράγμα που είχαμε από την ομοσπονδία ήταν ένας συνεχής πόλεμος. Δεν νοείται να ακούω από πρόεδρο ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας ότι εγώ εάν θέλω έναν αθλητή τον καταστρέφω σε μία μέρα. Μάλιστα, σε μία νύχτα, είπε». 

Ο Παύλος Καγιαλής έκανε λόγο για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ενώ συγκλονιστική ήταν η Βασιλεία Καραχάλιου. Η νεαρή ιστιοπλόος τονίζει ότι όποιος δεν είναι μαζί τους τον πολεμάνε και συγκινημένη έβαλε τα κλάματα.

Το video των πρωταθλητών του αθλήματος πήρε μεγάλη δημοσιότητα και έφτασε στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία με ταχύτατες ενέργειες έδειξε ότι δεν παραμένει αμέτοχη σε όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό. Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου είδε τις καταγγελίες, αξιολόγησε όσα ακούγονται στον χώρο της ιστιοπλοΐας, και μέσα στις επόμενες ημέρες οι πρωταθλητές μας θα καταθέσουν όλα όσα γνωρίζουν και στη Δικαιοσύνη.    

Πηγή: Καθημερινή

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!