Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Αυξημένη προσοχή λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών συνιστά το Λιμεναρχείο Άνδρου

Την αυξημένη προσοχή των πολιτών συνιστά το Λιμεναρχείο Άνδρου λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν αύριο Τρίτη 25 Νοεμβρίου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αρίθμ. 25-11-2020 έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Ε.Μ.Υ., για αύριο Τετάρτη 25-11-2020 προβλέπεται η επικράτηση ισχυρών καιρικών φαινομένων, με νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, όπου νωρίς το πρωί πιθανώς να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Πιο συγκεκριμένα, για αύριο Τετάρτη 25-11-2020 στα νησιά των Κυκλάδων θα πνέουν άνεμοι διευθύνσεως και έντασης Βόρειοι Βορειοανατολικοί 5-7 Bf και στα δυτικά έως 8 Bf. Εξασθένιση αναμένεται από τις βραδινές ώρες.
Ως εκ τούτου παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή, εγρήγορση και λήψη όλων των αναγκαίων και απαραίτητων μέτρων αυτοπροστασίας, καθώς και μέτρων για την προστασία και ασφάλεια πλοίων-σκαφών (συμπεριλαμβανομένων των παροπλισμένων, εγκαταλελειμμένων, επικίνδυνων, επιβλαβών), με τη διατήρηση θέσης αγκυροβολίας τους και την αποφυγή κινδύνων παράσυρσής τους.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης, στα οποία κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για τη δημοσίευση της εν λόγω ανακοίνωσης προς ενημέρωση των αναγνωστών τους.
Σε κάθε περίπτωση η Υπηρεσία μας και λοιπές Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας παραμένουν στη διάθεση των πολιτών για κάθε επιπλέον πληροφορία.

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ α.α.
Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. ΜΑΝΙΔΑΚΗΣ Δημήτριος


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!