Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Χορευτικό Ντουέτο: μια ακόμη πολιτιστική εκδήλωση του Δήμου Θήρας

Συνημμένο χωρίς τίτλο 00007

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πολιτιστικό δρώμενο από το Δήμο Θήρας την Κυριακή 19 Ιουλίου και Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 στη Μητρόπολη των Φηρών και στην Οία αντίστοιχα.

Αυτή τη φορά η έκπληξη- παράσταση αφορούσε στην παρουσία  χορευτικού ντουέτου, που υπό τη συνοδεία κιθάρας χόρεψε σε μοντέρνους ρυθμούς κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος προσελκύοντας το ενδιαφέρον τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του νησιού.

Μετά την εμφάνιση του φωνητικού συνόλου «8tetto» σε όμορφα σημεία της Σαντορίνης που τραγούδησε acapella, η παράσταση του χορευτικού ντουέτου ήταν η επόμενη ευχάριστη νότα στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Συνημμένο χωρίς τίτλο 00004

Οι δύο εκδηλώσεις έχουν μαγνητοσκοπηθεί και έχουν προβληθεί ήδη τόσο στα τοπικά όσο και στα αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης. Η μαγνητοσκόπηση τους αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον καθώς οι εκδηλώσεις θα μπορούν να προβληθούν σε εκθέσεις που θα μετέχει η Σαντορίνη, αναδεικνύοντας  έτσι την πολιτιστική πλευρά του νησιού που είναι πάντα στόχος και σκοπός μας.

Για τις δύο εκδηλώσεις που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη στήριξη και βοήθεια τους:

– την Μητρόπολη Θήρας

– το Paper Shop στην πλατεία των Φηρών

– το Volcano tv για την τηλεοπτική κάλυψη των εκδηλώσεων και τον Παναγιώτη Μυτιληναίο για το άριστο αποτέλεσμα των βιντεοσκοπήσεων.

-τον Προϊστάμενο της αρχαιολογικής υπηρεσίας αρχαιοτήτων Κυκλάδων, κ.Δημήτρη Αθανασούλη.

– την αρχαιολόγο  κα Μάγια Ευσταθίου και  τους υπαλλήλους στον Αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου 

– τον διασώστη κ. Χρυσόστομο Δεναξά για την πολύτιμη βοήθεια του στις  μετακινήσεις των καλλιτεχνών

-τους  κ. Δημήτρη Νικολούζο του Art Maisons στην Οία,  κ. Θανάση Αθανασάκη και κα Στεφανία Γκορτζή της Marea Villa στην Οία για την παραχώρηση των χώρων τους.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!