Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Χρήστος Βουραζέρης: «Το μόνο που υπόσχομαι είναι αλήθειες, σκληρή δουλειά, προσπάθεια και δυναμική διεκδίκηση»

53766493_1991316510990663_7644507651862167552_o

«Το μόνο που υπόσχομαι στις συμπατριώτισσες και στους συμπατριώτες μου είναι αλήθειες, σκληρή δουλειά, προσπάθεια και δυναμική διεκδίκηση», ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στο Andros Portal ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Χρήστος Βουραζέρης.

Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, τονίζοντας πως η Συμμαχία Πολιτών είναι μια ανεξάρτητη κίνηση με υποψηφίους που προέρχονται από την Αριστερά έως τη Δεξιά, με άξιους και ικανούς ανθρώπους. 

«Επιλέγουμε τους καλύτερους και τους πιο ικανούς, πέρα από κόμματα και χρώματα. Γιατί η επιλογή αυτή αφορά το πως θα είναι η Άνδρος την επόμενη μέρα, ποιες προοπτικές θα έχει. Αν θα καταφέρει να δημιουργήσει προϋποθέσεις οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, αν θα καταφέρει να βελτιώσει τις υποδομές της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βουραζέρης.

Σχολιάζοντας του ισχυρισμούς ότι ακόμα και αν βγει πρώτος σε σταυρούς και εκλεγεί ο κ. Χατζημάρκος δεν θα οριστεί Έπαρχος, επισημαίνει πως αυτό δείχνει όχι μόνο τον πανικό ορισμένων αλλά και την ακραία νοοτροπία τους. 

Τέλος, μιλώντας για την επόμενη μέρα τονίζει πως θα καλέσει στο Επαρχείο το Δήμαρχο που θα έχουν εκλέξει οι πολίτες της Άνδρου, μαζί με όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, κάνοντας το πρώτο και σημαντικότερο βήμα μιας στενής συνεργασίας που θα έχει μόνο οφέλη για τους πολίτες.

56887048_2026342817488032_134846128960045056_o

Andros Portal: Κύριε Βουραζέρη, την Κυριακή οι πολίτες της Άνδρου θα αποφασίσουν για το ποια θα είναι η επόμενη Περιφερειακή Αρχή και ποιος ο επόμενος Έπαρχος. Ποια είναι η εκτίμηση σας για το αποτέλεσμα;

Χρήστος Βουραζέρης: Είμαι πολύ αισιόδοξος. Η Συμμαχία Πολιτών είναι μια ανεξάρτητη κίνηση με υποψηφίους που προέρχονται από την Αριστερά έως τη Δεξιά, με άξιους και ικανούς ανθρώπους. Καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, να πείσουμε με το πρόγραμμα και τις ιδέες μας. Ο Μανώλης Γλυνός φέρνει ένα νέο άνεμο αλλαγής, θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης, ο άνθρωπος που θα βγάλει τα νησιά μας από το περιθώριο. Για την Άνδρο , οι περιφερειακές εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες αφού τα 5 προηγούμενα χρόνια δεν έγινε κανένα μεγάλο έργο στην Άνδρο από την Περιφέρεια, η Άνδρος υποβαθμίστηκε συνειδητά από την απερχόμενη περιφερειακή αρχή. Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την πενταετή περίοδο παρακμής.

A.P.: Γιατί οι πολίτες της Άνδρου να επιλέξουν για Περιφερειάρχη το Μανώλη Γλυνό;

X.B.: Γιατί ο Μανώλης Γλυνός είναι ένας άνθρωπος ικανός, ένας άνθρωπος που έχει μάθει να συνεργάζεται, να ακούει, να σχεδιάζει, να δουλεύει μεθοδικά και να φέρνει αποτελέσματα.

Σέβεται τον πολίτη, είναι ευγενής και όχι αλαζόνας. Πιστεύει στη συνεννόηση και στη συνεργασία, κυρίως όμως είναι ένας άνθρωπος που έχει καταγωγή από το νησί μας, αγαπά την Άνδρο.

A.P.: Οι πολίτες πιστεύετε ότι θα ψηφίσουν κομματικά στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Περιφερειάρχη;

X.B.: Οι πολίτες της Άνδρου θα ψηφίσουν για τον τόπο τους. Στην κάλπη των ευρωεκλογών ο κάθε πολίτης του νησιού μπορεί να κάνει τη δική του πολιτική επιλογή, να ψηφίσει όποιο κόμμα θέλει. Στην κάλπη όμως των περιφερειακών εκλογών ψηφίζουμε για τον τόπο μας, για το νησί μας. Επιλέγουμε τους καλύτερους και τους πιο ικανούς, πέρα από κόμματα και χρώματα. Γιατί η επιλογή αυτή αφορά το πως θα είναι η Άνδρος την επόμενη μέρα, ποιες προοπτικές θα έχει. Αν θα καταφέρει να δημιουργήσει προϋποθέσεις οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, αν θα καταφέρει να βελτιώσει τις υποδομές της.

A.P.:Κάνατε μια ιδιαίτερα δυναμική προεκλογική εκστρατεία με συγκεντρώσεις, ομιλίες, δημόσιες παρεμβάσεις. Ποια είναι τα μηνύματα που πήρατε από τους πολίτες;

X.B.: Αυτό που έκανα είναι να έρθω ακόμα πιο κοντά στον πολίτη της Άνδρου, να συζητήσω μαζί του, να ακούσω τις αγωνίες, τους φόβους του. Να μοιραστώ μαζί με τον πολίτη τις προτάσεις μου για το νησί μας, την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν μετάνιωσα για αυτή μου την επιλογή. Διεκδίκησα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών με τις προτάσεις και τις ιδέες μου, μοιράστηκα μαζί τους όλα όσα θέλω να κάνω για το νησί μας. Αντίθετα άλλοι επέλεξαν να μείνουν κρυμμένοι και εξαφανισμένοι  και μην μπορώντας να αντιπαρατεθούν με προτάσεις, επέλεξαν να μου πετάνε λάσπη και μόνο λάσπη.

Την απάντηση όμως την έδωσαν οι πολίτες, με τη συμμετοχή και την παρουσία τους στις ομιλίες μου.

32535031_1592164934239158_1872242124829753344_n

A.P.: Έχετε αναφερθεί σε 8 στόχους-δεσμεύσεις , σε περίπτωση που οι πολίτες σας αναδείξουν εκπρόσωπο της Άνδρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Πόσο εφικτό είναι να πραγματοποιηθούν;

X.B.: Εγώ το μόνο που υπόσχομαι στις συμπατριώτισσες και στους συμπατριώτες μου είναι αλήθειες, σκληρή δουλειά, προσπάθεια και δυναμική διεκδίκηση. Όσα έχω βάλει ως στόχους, αποτελούν προσωπικές μου δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες. Είναι πράγματα που μπορούν να γίνουν, αρκεί να επιλέξουμε ανθρώπους που έχουν σχέδιο για την Άνδρο, θέλουν και μπορούν. Μην μου πείτε ότι δεν μπορεί να υπάρξει στενή συνεργασία και συνεννόηση ανάμεσα στο Δήμαρχο και στον Έπαρχο, γιατί αυτή είναι μία από τις δεσμεύσεις μου.

Μην μου πείτε ότι δεν είναι εφικτό, Δήμος και Επαρχείο να συνεργαστούν για να βελτιώσουν το οδικό δίκτυο του νησιού που είναι σε κακή κατάσταση.

Μπορούν να γίνουν όλα αυτά και εγώ είμαι αποφασισμένος να κάνω πράξη τις δεσμεύσεις μου.

A.P.: Αν οι πολίτες σας εκλέξουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο και ο νέος Περιφερειάρχης σας ορίσει Έπαρχο, ποια θα είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνετε, ως Έπαρχος;

X.B.: Την επόμενη μέρα το πρωί θα καλέσω στο Επαρχείο το Δήμαρχο που θα έχουν εκλέξει οι πολίτες της Άνδρου, μαζί με όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου για να κάνουμε το πρώτο βήμα μιας στενής συνεργασίας που θα έχει μόνο οφέλη για τους πολίτες. Σε αυτή τη συνάντηση θα διαμορφώσουμε το πλαίσιο της συνεργασίας, των κοινών δράσεων και έργων, θα ιεραρχήσουμε όλοι μαζί κοινούς στόχους.

Το Επαρχείο θα ανοίξει τις πόρτες του στους πολίτες, στο νησί μας θα αρχίσουμε , επιτέλους, να μάθουμε να συνεργαζόμαστε, να ενώνουμε δυνάμεις.

A.P.: Κάποιοι προκειμένου να ανακόψουν τη δυναμική σας, ισχυρίζονται ότι ακόμα και αν βγείτε πρώτος και εκλεγείτε στο αυριανό Περιφερειακό Συμβούλιο, αν εκλεγεί ο κ. Χατζημάρκος δεν θα ορίσει εσάς Έπαρχο αλλά κάποιον άλλο, από άλλο νησί γιατί δεν θα θέλει Έπαρχο Άνδρου κάποιον από την παράταξη του κ. Γλυνού, όπως εσείς. Τι απαντάτε;

X.B.: Αυτό δείχνει όχι μόνο τον πανικό ορισμένων αλλά και την ακραία νοοτροπία τους. Δεν έχει παρά να δηλώσει, επισήμως, κάτι τέτοιο ο κ. Χατζημάρκος αντί να περιφέρονται διάφορα παπαγαλάκια και να διακινούν αυτή την ακραία άποψη. Όλοι αυτοί, με αυτά τα οποία διακινούν, αποδεικνύουν ότι έχουν γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια όχι μόνο την ψήφο και τη βούληση των πολιτών αλλά και την ίδια την Άνδρο. Οι πολίτες πρέπει να δώσουν τη δική τους απάντηση, οι πολίτες της Άνδρου είναι υπερήφανοι, δεν εκβιάζονται.

A.P.: Γιατί οι πολίτες της Άνδρου θα πρέπει να ψηφίσουν το Χρήστο Βουραζέρη;

X.B.: Γιατί έχω προτάσεις και σχέδιο. Γιατί θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα. Δίπλα στους πολίτες της Άνδρου.  

     

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!