Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Χρήστος Βουραζέρης: «Το ποιος είναι ικανός ή όχι για το αξίωμα του Επάρχου θα το αποφασίσουν οι πολίτες της Άνδρου και μόνο αυτοί»

55575908_1997247600397554_3321394842465992704_o

Ο υπ. Έπαρχος Άνδρου κ. Χρήστος Βουραζέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’Όταν ο κ. Μανώλης Γλυνός μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος μαζί του, το έπραξε γιατί προφανώς εκτίμησε τις προτάσεις μου και τη διαδρομή μου στην αυτοδιοίκηση. Η εκτίμηση ήταν και είναι αμοιβαία.

Είναι σαφές ότι η δραστηριότητα και οι προτάσεις μου ενοχλούν κάποιους, όπως τους αυτοαποκαλούμενος ‘’Ενεργούς Πολίτες’’, που προβαίνουν σε υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου.

Δεν θα τους κάνω τη χάρη ούτε να κατέβω στο επίπεδο της λάσπης ούτε να κάνω αντιπαράθεση μαζί τους.

Το ποιος είναι ικανός ή όχι για το αξίωμα του Επάρχου θα το αποφασίσουν οι πολίτες της Άνδρου και μόνο αυτοί. Σε καμία περίπτωση δεν θα το αποφασίσουν μια χούφτα τυμβωρύχοι.

Εγώ απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες της Άνδρου, ότι και αν ψήφιζαν, σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκουν. Γιατί στις εκλογές για την Περιφέρεια δεν ψηφίζουμε κόμμα ή Πρωθυπουργό, ψηφίζουμε για τον τόπο μας.

Κοιτάω  το μέλλον και μιλάω μόνο για αυτό.

Αυτό θα συνεχίσω να κάνω, με προτάσεις για την Άνδρο και τους ανθρώπους της. Με θέληση και αποφασιστικότητα δίνουμε μαζί με τον υπ. Περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνό τη μάχη για την αλλαγή στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.’’     

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!