Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

CTN Andros: Ενημερωτική εκδήλωση για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού

shutterstock_490771417

Η Εταιρεία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΔΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Cycladic Tourism Network of Andros) και διακριτικό τίτλο CTN Andros οργανώνει μια εκδήλωση στις 06-06 με προσκλήσεις και εκτός από τα μέλη της και σε υποψήφια νέα μέλη .

Άμεσος Στόχος της εταιρείας είναι να συμπεριλάβει μέλη της όλους τους επιχειρηματίες στον τουριστικό τομέα στην Άνδρο για να ενταχθούν με όλες τους τις δυνάμεις σε αυτήν την κοινή προσπάθεια και μέσα από τις σύγχρονες δομές που έχουν ήδη οργανωθεί και θα επικοινωνήσουν σε όλους να φτάσουμε το τουριστικό προϊόν του νησιού μας στην κορυφή που του αξίζει.

Στην εκδήλωση αυτή έχουν προσκληθεί δύο εταιρείες από τον χώρο του Μάρκετινγκ Τουρισμού Προορισμών και θα έχουμε την ευκαιρία ως επιχειρήσεις τουρισμού στο νησί της Άνδρου να παρακολουθήσουμε τις παρουσιάσεις τους και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από ιδιωτικές επιχειρήσεις της Άνδρου, ενεργές στον τουριστικό χώρο συνεχίζεται , και σχεδιάζουμε το μέλλον μας με βήματα υπεύθυνα αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα μας .

Ο σκοπός της εταιρείας αυτής συνίσταται κυρίως στην τουριστική και γενικότερη ανάπτυξη του νησιού και γενικά στην έρευνα, μελέτη, επικοινωνία, και παρέμβαση πάνω σε θέματα που αφορούν την αναβάθμιση της ποιότητας της παροχής υπηρεσιών, της κοινωνικής και οικονομικής ζωής και την προστασία του φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος, συνεισφέροντας στις προσπάθειες για κοινωνική ευημερία και αειφόρο ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ανάδειξη κοινωνικών και επικοινωνιακών ζητημάτων αιχμής, είτε αυτοτελώς, είτε μέσα από το συντονισμό δράσεων, γνώσεων και πόρων με άλλους .

Εκδήλωση στις 6-6 στο Επιμελητήριο Άνδρου από την εταιρεία CTN Andros – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΔΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Cycladic Tourism Network of Andros).

Το  Δ.Σ . της CTN Andros

Χρήστος Μπαλόγιαννης – Πρόεδρος

Φίλλιπας Περάκκης-Αντιπρόεδρος

Κίμωνας Κατενίδης-Γραμματέας

Ντόλυ Βαλμά-Ταμίας

Δημήτρης Τσιμής-τακτικό μέλος

Δημήτρης Μπαλλούς-τακτικό μέλος

Δημήτρης Γιγίνης-τακτικό μέλος

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!