Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022

Δ. Λοτσάρης: Μελέτες, σπατάλες, συμβόλαια και άλλοι «δράκοι»!!

lotsaris

Απάντηση Δημάρχου Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη, στην παρέμβαση του επικεφαλής του Συνδυασμού «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες κ. Θεοδόση Σουσούδη, για τις αποκαταστάσεις των πληγέντων χωριών από τη θεομηνία του Οκτωβρίου.

Μελέτες, σπατάλες, συμβόλαια και άλλοι «δράκοι»!!

Μετά την ώριμη μελέτη του κλειστού Γυμναστηρίου στο Γαύριο που μόνο εσύ,  κ. Θ Σουσούδη, έχεις την ικανότητα να δεις, ξαφνικά ανακάλυψες και σπατάλες στην διαχείριση των αποκαταστάσεων από την θεομηνία της 7ης Οκτωβρίου 2019.

Ποιος,  εσύ κ. Σουσούδη, που επί 5 έτη διοίκησης ΔΕΝ τόλμησες να κάνεις ούτε έναν δημόσιο οικονομικό απολογισμό, όπως άλλωστε ορίζει η υφιστάμενη νομοθεσία.

Εσύ, που έκλεισες και παρουσίασες Ισολογισμό μόνο για το 2015!!!! Τον μοναδικό στα 5 έτη της διοίκησης σου ως Δήμαρχος.

Περαιτέρω δε, ίσως είσαι ο μόνος πολίτης αυτής της Χώρας, που αδυνατεί να κατανοήσει την σπουδαιότητα στην προστασία της περιουσίας και της ανθρώπινης Ζωής από τον καθαρισμό τεχνικών του οδικού δικτύου, χαντακιών κτλ. Αδυνατείς να κατανοήσεις πόσο σπουδαία είναι η πρόληψη στην προστασία εκτάκτων φαινομένων. Προφανώς γι αυτό δεν ασχολήθηκες καθόλου επί 5ετία με ανάλογους καθαρισμούς. Η κοινωνία γνωρίζει….

Όσο για «τα χρήματα της δικής σου διοίκησης», αδυνατείς ακόμη και αυτό να κατανοήσεις, ότι  ο Δήμος έχει συνέχεια. 

Τέλος, όσο αφορά την επισκευή του Επισκοπείου στην Χώρα: -Το κτίριο αυτό είναι ιδιοκτησίας του Δήμου, ο οποίος είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος για την συντήρηση του.  Αυτό το γνωρίζει και ο τελευταίος Έλληνας  πολίτης. Εάν υπάρχει συμφωνία συντήρησης με τον ενοικιαστή (παλαιότερα την Νομαρχία και εν συνεχεία με την διάδοχο της την Περιφέρεια) θα πρέπει να εγκαλέσεις τον εαυτό σου!! Το μισθωτήριο έληξε κατά την διάρκεια που ήσουν Δήμαρχος!! Σε ποια ένδικα μέσα προσέφυγες ως Δήμαρχος για να προστατέψεις τα συμφέροντα του Δήμου; Απολύτως τίποτα!!

Τώρα έρχεσαι και κουνάς το δάχτυλο!! Μόνο «στον καθρέπτη σου» δικαιούσαι να το  κάνεις.

Το κτίριο αυτό ανήκει στον Δήμο. Είναι επικίνδυνο για τους πολίτες. Είναι δείγμα απόλυτης ανικανότητας του Δήμου μας ένα κτίριο ιδιοκτησίας μας, στο Κέντρο της Πόλης, να είναι σε τέτοια κατάσταση. Θα προχωρήσουμε στην επισκευή του, ως οφείλουμε. Εάν έχεις συγκεκριμένη πρόταση στηριγμένη σε εφαρμόσιμο νομικό και θεσμικό πλαίσιο, παρακαλώ να την καταθέσεις στον Δήμο μας. 

Ο Δήμος μας, στα πλαίσια της νομιμότητας, θα συνεχίσει να κάνει ότι καλύτερο για το Νησί μας.

Σε καλούμε δε, να καταθέσεις συγκεκριμένες, εφαρμόσιμες και κοστολογημένες προτάσεις για τα τεράστια θέματα που εκκρεμούν και χρήζουν άμεσης λύσης και άσε στην άκρη «τον μανδύα του ελεγκτή».

Αυτό έχει ανάγκη η Άνδρος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!