Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Διαδικτυακή Εκδήλωση στο πλαίσιο της Πράξης ΝΑΥΣ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως Δικαιούχος της Πράξης «ΝΑΥΣ: Αξιοποίηση Ναυτιλιακών Πληροφοριών στη Διαλειτουργικότητα Εφοδιαστικών Αλυσίδων Προμηθευτικής και Εξυπηρέτησης της Κρουαζιέρας», του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020, διοργανώνει Διαδικτυακή Εκδήλωση την Τετάρτη30 Ιουνίου 2021 στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων δημοσιότητας της πράξης.

Σκοπός της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι η παρουσίαση της λειτουργίας της πλατφόρμας που έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του ΝΑΥΣ καθώς και η οργάνωση της πιλοτικής εφαρμογής της στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η πλατφόρμα (e-marketplace) που έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο της πράξης ΝΑΥΣ αφορά στην προμήθεια των κρουαζιερόπλοιων αλλά και των επιβατών αυτών με προϊόντα τοπικών παραγωγών. Μέσω της υπηρεσίας «Δημιουργία προφίλ Επιχείρησης» μπορείτε να εγγραφείτε στην πλατφόρμα της πράξης ΝΑΥΣ και να δηλώσετε τα προϊόντα σας.

Δημιουργώντας το προφίλ της επιχείρησής σας στην πλατφόρμα ΝΑΥΣ, δίνεται η δυνατότητα παρουσίασης τοπικών προϊόντων σε επισκέπτες που φτάνουν στην Περιφέρεια μας ακτοπλοϊκώς. Επιπρόσθετα, προβλέπεται η διερεύνηση των δυνατοτήτων εμπορικής εκμετάλλευσης της πλατφόρμας μετά την ολοκλήρωση του έργου, για την περαιτέρω εμπορική προώθηση των τοπικών προϊόντων που αφορούν τον εφοδιασμό  των κρουαζιερόπλοιων. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν στις επιχειρήσεις στο πλαίσιο της πράξης ΝΑΥΣ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

O Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Δια βίου Μάθησης κ. Χρήστος Μπάρδος δήλωσε: «Άλλο ένα καινοτόμο πρόγραμμα υλοποιείται, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία. Τα προγράμματα της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου και της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε. αξιοποιούν κάθε πρόταση που κατατίθεται και μεταφέρουν χρήσιμα και απολύτως πραγματικά συμπεράσματα στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Νότιου Αιγαίου. Η εντολή του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου για καμιά απώλεια ευκαιριών με την δικαιολογία του covid-19, γίνεται πράξη. Συνεχίζουμε να φιγουράρουμε στις πιο παραγωγικές Περιφέρειες και Αναπτυξιακές εταιρείες της Ευρώπης».

Ακολουθεί αναλυτικά η ατζέντα της διαδικτυακής εκδήλωσης και ο σύνδεσμος πρόσβασης στην πλατφόρμα Zoom: https://us02web.zoom.us/j/83340801061

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πράξη ΝΑΥΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

11:00 – 11:05              Καλωσόρισμα – Χαιρετισμός

Χρήστος Μπάρδος, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Δια βίου Μάθησης.

11:05 – 11:15              Συνοπτική παρουσίαση της Πράξης ΝΑΥΣ

Απόστολος Τσατσαρέλης, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

11:15 – 11:40              Παρουσίαση λειτουργίας της Πλατφόρμας ΝΑΥΣ

Ξενοφών Κίτσιος, Συνεργάτης Περιφέρειας Κρήτης

11:40 – 12:00              Πλάνο Πιλοτικής Εφαρμογής και Αξιολόγησης της Πλατφόρμας ΝΑΥΣ για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

                                      Ανάστασιος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της DOTSOFT A.E., εκπρόσωπος αναδόχου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

12:00 – 12:30              Πλάνο Πιλοτικής Εφαρμογής και Αξιολόγησης της Πλατφόρμας ΝΑΥΣ – Κύπρος

Δρ. Εύη Δεκούλου & Γιάννα Ορφανίδου, Ερευνήτριες, Ερευνητικό Ίδρυμα Πανεπιστημίου Λευκωσίας

12:30 – 13:00              Ερωτήσεις – Συζήτηση


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!